štvrtok 14. septembra 2017

Polica na korenicky

Obrázok ukazuje držiak v prevedení chrómVýška: 3mmŠírka: 2mmHĺbka: mm. DELIVERY_DATE skladom u dodávateľa (expedícia do dní) . Drevená polica na koreničky na Vašu ďaľšiu tvorbu. Vhodne na dlasie zdobenie, vyrobene z masivneho dreva. Odkvapkávače na príbory, háky, tyče, magnetické lišty na nože, držiaky, nádoby a ďalšie nástenné úložné priestory do kuchyne dostanete v IKEA.


ZÁVESNÁ POLICA NA KORENIČKY -RZ2 Česká rep.

Krátke poličky, police s kovovým rámom aj súpravy drevených políc. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Polička je vyrobená zo smrekového dreva.


Ponúkam na predaj sklenené koreničky na tácke. Polica na koreničky bodkovaná. Nerezové nástenné police s rôznymi veľkosťami sú vyrobené predovšetkým ako odkladací priestor pre GN nádoby s korením, bylinkami, soľou.


Objem 1koreničky je ml. Na spodku sú tri háčiky na zavesenie kuchynských . Okolo je zelený rám, vnútro z bielych latiek.

Výrobca: KESSEBÖHMER Farba: Nerez Materiál: AL Hliník. Popis produktu: Material: leskly chróm, rozmery: 3x 1x 450. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom kovaní nielen pre domácich majstrov, ale aj pre maloobchodných zákazníkov. Len u nás nájdete tie najkvalitnejšie . Hodnotilo zákazníkov Recenzoval zákazník.


Kovový dojposchodový regál na koreničky z kolekcie Pepito. This Pin was discovered by e-milka Bubenikova. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ak chcete mať koreniny uskladnené v zásuvke, zadovážte si praktické priehradky na koreničky , ktoré v nej ustrážia dokonalý poriadok a tým aj . Nerezové nástenné skrinky, police jednopodlažné, dvojpodlažné, stolové police , ohrievané police , pre školské jedálne, kuchyne, gastro vývarovne, reštaurácie, . Korenicky polica 5x120ml PREZIDENT 13.


Kovová police na kořenky 37x49cm zazáří na prázdné stěně Vaší kuchyně. Praktická polica v rôznych farebných prevedeniach. Môžete ju povesiť na stenu, prípad. Organizér na príbor, koreničky a nože.


Pokračovať v nákupe Pokračovať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky