pondelok 4. septembra 2017

Bm171a4xg

Jej vnútorný objem je litrov. Ponúkame ju v elegantnom. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Na objednávku, Obvykle 1-týdny Zboží pro vás u dodavatele . BM171A4XG mikrovlnná rúra vst.


Nabízíme ji v elegantním. Elkötelezett amellett, hogy saját . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Materiál dvierok rúry: Sklenené dvierka. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Gorenje mikrohullámú boltok . Pokud chcete mít mikrovlnnou troubu zabudovanou do kuchyňské linky, podívejte se na vestavné mikrovlnné trouby v nabídce Electro. Vstavaná mikrovlnná rúra. Dvierka: Sklenené dvierka. Vnútorný sklenený panel je navyše . Art of the microwave: microwave only. Product Details -Product group: microwave.


Vestavná mikrovlnná trouba, l, 7W , otočný talíř 2mm, ŠxVxH: 595x388x3mm Celý popis. U nás máte také jistotu, . Buy online or visit in store. Village Domestics Supplies have a huge selection of Microwaves on display. Vestavná kombinovaná mikrovlnná trouba s 6-ti stupni výkonu a objemem trouby l. Způsob otevírání dveří: Otevírání .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky