piatok 1. septembra 2017

Skrinka na vino

GREY WOOD Masivní indický palisandr, regál na víno. Priehradky celkovo na fliaš. Lakovaná dyha z pravého dreva s viditeľnou kresbou. Dekoratívna profilovaná hrana pre ušľachtilý vzhľad.


Skříňky na víno a úložné truhly Počet produktů: 11.

Dřevěná komoda na víno Sweet Home VIN15. Skřínka na víno Sweet Home VINSKLADEM. Vpustite do vašej kuchyne kúsok francúzskeho vidieka. Kuchyňa v provensálskom štýle ROYAL premení váš dom na domov. Malá vinotéka na lahví vína.


Vysoká skříňka na víno Chantal. Každý výrobek je vyroben s vynikajícím ře. Masívna skrinka na víno s rozkladacím priestorom na servírovanie je ideálnym kúskom nábytku pre každého skutočného milovníka vína.

Odkazy na odborné recenzie. Rustikálna drevená skrinka na víno. Je voskovaná prírodným voskom a má ručne kované patinované kovanie. Barevná skříňka na víno , dřevěný nábytek z masivu.


Elegantná skrine na víno z masívneho dreva. Moderná a pevná skrine na víno do obývacej izby. Kevin Mannis, sběratel starožitností a majitel malého starožitnictví navštívil v Portlandu (stát Oregon) aukci v . Ponúkame vám produkt: Spodná skrinka na víno , biela, ROYAL D20W na predaj.


Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok. Bighome - Skrinka na víno MAKASSAR BAR - prírodná za 465. Aby vaše lahvinky věděly, že vám za to . Dolní skříňka na víno , šíře 20cm. Dodáváno v demontovaném stavu, bez pracovní desky.


Pracovní desku si můžete objednat ZDE v celkem různých dekorech. Dolná kuchynská skrinka ROYAL D20W od výrobcu Tempo Kondela je praktická skrinka s poličkami na víno , ktorú možno kombinovať s ostatnými prvkami z . Tento produkt je vyrobený z masívneho dreva Sheesham, kde sa môžu vyskytovať praskliny, nerovnosti povrchu, farebné odchýlky a drobné defekty, ktoré sú . Hledáte skříňka na víno ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nábytek má korpus vyroben z kvalitního lamina. Skříňka na víno pochází z kolekce Provance, která byla inspirována stylem jihovýchodní Francie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky