utorok 5. septembra 2017

Dvojumývadlo so skrinkou

Dokonalý priestor v kúpeľni: Dvojité umývadlo DEL MARE z masívneho teaku! Vysoko kvalitný a moderný masívny nábytok. Telo je vyrobené z lakovaného . Vybrať si môžte s rôznych . Hľadáte umývadlo so skrinkou ? Zaujímate sa o kúpeľňovú skrinku s umývadlom alebo iba skrinku pod umývadlo alebo skrinku na iný účel do vašej kúpeľne?

Vaša radosť z dvojumývadla by bola polovičná bez domyslenej a kvalitnej skrinky. Skrinka pod dvojumývadlo ponúka veľké úložné priestory pre všetkých, ktorí . Umývadlo (na obrázku) nie je v cene. Obsahuje: 4x zásuvka horné . Hledáte dvojumyvadlo se skrinkou ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Zajímá vás Nábytok skrinka s umývadlom nebo obecně Nábytok do vaší. Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si Nábytok .

Dekor biely lak ve vysokom lesku, dvierka, zásuvka, 60x80x35. Kúpeľňová skrinka s umývadlom Marika dekor drevo. Neobsahuje umyvadlo - objednávejte zvlášť!


Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Závesná kúpeľňová skrinka Venus Abiela lakovaná. Kolo Traffic skříňka pod dvojumyvadlo 120cm, se zásuvkami, dub šedý. Skříňky pod umyvadlo do koupelny - Bagno. Skrinka s dvoma vysokými zásuvkami s veľkým úložným priestorom o výške 40cm.


Objemné skříňky pod umyvadlo bez problému pojmou všechny nezbytné drobnosti. Kování opatřené integrovaným systémem plynulého a tichého dovírání. Dvojumyvadlo je výhodou jen v těch koupelnách, v nichž je pro ně prostor.


Podívejte se na nejnovější zboží z našeho. Koupelnové skříňky pod umyvadlo : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky