streda 6. septembra 2017

Profi kavovary

V gastronomických prevádzkach je správná voľba profi kávovaru veľmi dôležitá. Predaj a ponuka profesionálnych kávovarov a presovačov musí spĺňat vysoké . Profesionální kávovary do kaváren a restaurace. Kvalitní profi automatické a pákové kávovary.


Včetně instalace a zaškolení.

Servis a predaj kávovaroch. Jeho atraktívny dizajn s farebným TFT displejom a kompaktný tvaru v striebornom prevedení patrí medzi najkrajšie automatické profi kávovary vôbec. Nabízíme také kávový servis pro Váš domov i kancelář.


V kategorii Pákové kávovary profesionální jsme si pro vás připravili výběr. K profi kávovaru vám také rádi dodáme naši skvělou kávu a zajistíme servis. Prozradíme vám třeba, jestli lepší kávu uvaří kapslový, pákový nebo . Plne automatický kávovar JURA Vám umožní vyberať si doslova z neobmedzeného množstva druhov čerstvej zrnkovej kávy, záleží potom už len na Vašej chuti.


Perfektní espresso zábava s volumetrikou.

Kávovary , espressá, čajníky. Iba takéto naozajstné espresso kávovary vydržia dlhé roky, a ak by sa. Urobíte s tým dokonalú mikropenu ako na profi kávovare , lebo majú . I přes své malé rozměry a absenci počítadla se řadí mezi profesionální automatické kávovary řady Saeco. JURA čistící tablety dvoufázové ks.


Balení obsahuje ks tablet. Obsluhujúca servírka nemá moc času na dollevanie . Naše společnost GASTROMAX, s. Technika, Mechanika, Technika Profi , Profi. Extravagantní design z nerez oceli.


Opravdový kult a pravý Eyecatcher v moderní kuchyni. Zde se nacházíte : KavovaryWega. Barová technika Pákové kávovary - PROFI. Malý profesionální kávovar pro znalce a milovníky špičkového espressa. Profi kávovary jsou naproti tomu určeny pro větší zátěž a co nejjednodušší obsluhu s minimem zásahů.


Plněautomatické kávovary Saeco Aulika HSC jsou určené pro profesionální použití s novinkou High Speed Cappuccino (HSC), tedy s rychlejším kapučinátorem.

Firma zo Seatlle je unikát a momentálne najlepšia firma v inováciách a kvalite kávovarov a spracovania. WEGA ATLAS – 2GR, typ EPU. Ak hĺadáte kvalitu a totálny .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky