piatok 8. septembra 2017

Neomietané dosky

Neomietané dosky suché, hobľované a šúpané. Používajú sa na čokoľvek si spomeniete v interiéroch i exteriéroch. Altánky, stropy, obkladajú sa ním steny, ploty . Najlacnejšie stavebné rezivo v Košiciach! Hľadáte hranoly, dosky , fošne, palivové drevo alebo zatepľujete?


Sortiment reziva tvoria dosky, fošne, laty, lišty, hranolčeky, hranoly a trámy.

Ponúkam na predaj smrekové rezivo DOSKY fošne omietane NEOMIETANE väzby. Predám červený smrek - stolárske neomietané DOSKY (suché), hrúbka. Využitie neomietaných dosiek je na ploty, zábradlie a podobne. V poslednej dobe neorezané rezivo slúži ako funkčná dekorácia.


Tvrdé rezivo – buk, dub , javor, jaseň, jelša a iné. Podľa požiadaviek odberateľa vieme nachystať všetky druhy reziva z tvrdého dreva ako sú neomietané dosky a. Stavebné smrekové rezivo, hranoly, laty, dosky. Spracovanie reziva: sušené, nesušené, hobľované, nehobľované, omietané, neomietané ,.

Hrúbka x Šírka, Dĺžka, Cena bez. Typ reziva: hranoly, fošne, strešné laty, záklopove dosky , šalovacie. Jedná sa o neomietané rezivo (jednoporez) z červeného smreka (to dolu), asi ohobľované a zbavené kôry. Možno použiť ako obklad aj dosky na lavice. Dopytujedrevo Popis: - neomietané dosky na drevený prekladaný strop - dosky by mali byť suché - - okraje bez kôry, hobľované zo strany užšej šírky . V prípade potreby aj s povrchovou úpravou.


Hranoly, foršty, dosky, strešné laty. Na sklade sa nachádzajú zatiaľ neomietané dosky , Šírky 1mm, prípadne . Montáž debnenia a latovania. Dosky stavebné 5x20cm dĺžka: 5m.


DREVO, domy, rezivo,strechy,krovy,hranoly,dosky,late,krovy, OSB dosky, stavebného reziva, klince. Ponúkame porez aj Vašej guľatiny pásovou pílou na stavebné rezivo, omietané aj neomietané dosky , fošne, hranoly, väzby. Ak bude treba, môžeme zabezpečiť.


Rezivo vyrobíme na mieru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky