štvrtok 21. septembra 2017

Pohare na sekt

Pohár na sekt 1l, 1cm. Kalich na podávanie sektu. Spiegelau Nemecko Balenie: ks cena za set k. Plastové poháre sú k dispozícii s vymeniteľnými stopkami.


Designové sklenice za skvělé ceny! Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Eva Solo a další.

Imidžový pohár na sekt či fashion cocktaily. Takýmto pohárom sa hovorí flauty alebo píšťaly a sú svojím tvarom ideálne na podávanie šumivých nápojov ako je šampanské, sekt. Prezri si u nás pohare na sampanske a porovnaj ceny v 10. V kolekcii Bistro, ktorá má . Najpredávanejšie produkty z kategórie. Samozrejme je dôležité mať rôzne druhy na biele víno, červené víno, sekt a . Nájdite inšpirácie ako si môžete štýlovejšie vychutnať sekt alebo šampanské u nás na Westwing.


Sekt sa väčšinou pije pri výnimočnej príležitosti. Takúto chvíľu si môžete štýlovo uctiť kvalitným krištáľovým sklom.

Tieto poháre na sekt navrhla exkluzívne pre . Všetky významné udalosti vo vašom živote musíte riadne osláviť a žiadna oslava sa nazaobíde bez sektu. Darčeková sada obsahuje dva luxusné tenké poháre. Tieto dva úzke poháre na sekt majú veľmi moderné rovné dno, zošikmenú vrchnú hranu a . Cena za kus, €,. Dizajnová plastová poháre na sekt Jellies, pre Kartell navrhla dizajnérka Patricia Urquiola. Kolekcia riad Jellies bola rozšírená o nové položky určené špeciálne . Tieto poháre pôvodne exkluzívne distribuovala . Vychutnajte si lahodné bublinky naplno, teda aj v správnom pohári.


Na sekt sa odporúča používať tenkostenné úzke poháre – flauty, v ktorých . Táto 6-dielna sada pohárov na sekt v tvare flauty nemôže chýbať v žiadnej domácnosti. Krásné poháre na víno alebo na šampanské od Jamieho Olivera. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť . Preložiť slovo „ pohár na sekt “ zo slovenčiny do angličtiny.


Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu. V tom prípade určite oceníte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky