piatok 8. septembra 2017

Indukčná platna

Indukčná platňa zahrieva len dno . Majú jednoduché čistenie, indikujú zostatkové teplo, disponujú aj turbo ohrevom a . Práve vďaka faktu, že indukčná doska je ochotná spolupracovať len s. PowerBoost pre rýchly nárast . Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Základné typy - indukčné, sklokeramické a plynové.

Porovnať Odstrániť z porovnania. Varné zóny sú opatrené indikátormi zvyškového tepla, ktoré sa. Varenie je obľúbenou aktivitou v kuchyni.


Kuchynská linka sa nezaobíde bez varenej dosky. Na sporáky predávame sklokeramické, indukčné aj plynové varné. Ak varná platňa nie je v prevádzke, dbajte na to, aby boli všetky jej ovládacie prvky vypnuté. Pri používaní indukčnej varnej platne NEVKLÁDAJTE.


Láka predovšetkým úsporou energie a tiež jednoduchou údržbou.

Ohrev je tak účinnejší a bezpečnejší. Predám na N ale aj na používanie sklo-keramickú indukčnú varnú dosku TEKA. Naše spotrebiče šetrí životné . Odporúčania: Pred inštaláciou a ovládaním tohto spotrebiča si pozorne prečítajte tieto inštrukcie.


Nižšie si zapíšte sériové číslo, ktoré nájdete na typovom štítku . V záujme vašej bezpečnosti a správnej činnosti spotrebiča si pred jeho inštalá- ciou a používaním spotrebiča prečítajte tento návod na . Platnosť návodu na použitie a montáž. Tento návod platí pre viac vyhotovení spotrebiča. Preto je možné, že obsahuje popis jednotlivých parametrov vybavenia . Ste flexibilný a potrebujete, aby bola flexibilná aj vaša domácnosť. Radi varíte a oceníte pri varení čo najväčšiu voľnosť. Nová indukčná doska značky Siemens . S novou indukčnou varnou doskou Bosch PIE645E01E možno dosiahnuť fantastické kulinárske výkony rýchlo a bez námahy.


Ako si vybrať vhodnú varnú dosku? Aké kritéria má varná doska spĺňať? Dozviete sa, aká varná doska je úspornejšia - indukčná , .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky