štvrtok 28. septembra 2017

Policka na vino

Regál na vína uspořádá lahve ve skříňce, ve sklepě, ve spíži. Drevený regál na víno pre fľiaš. Vychutnajte si svoje víno i na pohľad. Dizajnové stojany, v ktorých mu to pristane, nájdete na Biane.


Vybírejte si Stojany na víno podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Vyberajte zo stoviek stojanov na víno a vinárskych regálov. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Z užšího výběru si snadněji. Veľký výber drevených a kovových regálov na víno , veľa druhov povrchových úprav.


Hledáte polička na vino ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Mít doma malou zásobu vína pro přátele nebo rodinu nezaškodí. Pro tyto účely si můžeme vyrobit jednoduchou poličku , do které naskládáme . Majitelia kvalitného vína jasajú. Konečne našli adekvátnu schránku pre svoj obľúbený mok. V luxusnom regáli na víno z lakovaného dreva uložíte až fliaš.


Práve ste našli luxusný kúsok vinotéky. Polička na víno - stojan na víno skladací. Jednotlivé moduly sa dajú skladať na seba. Do stojanov na víno sa zmestí viac fliaš vína. V ponuke máme drevené, oceľové, stojacie, závesné aj rozšíriteľné stojany.


Nabízíme malé stojánky od dvou lahví vína , až po velké stojany na desítky lahví. Kovový stojan na víno Hlemýžď je vhodný do menšího prostoru či poličky. Další využití stavební palety: polička na víno s držákem sklenic. Tento výrobok je už predaný ale vyrobím Vám podobný do troch týždňov.


Každý kus je originál vyrábaný na zákazku. Rozmer aj povrchovú úpravu upravím podľa. Poličku je možno použít na všechny běžné lahve obsahu 75l (možno i lahve 0l) Stojan je možné .

Ratanová závěsná polička na víno. Drevo je obrúsené, opálené, okefované a natreté lakom. Podľa želania vieme vyrobiť v r. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Jednoduchý a praktický stojan na víno , ale tiež poschodové regály na víno sa postarajú o uloženie aj niekoľkých desiatok fliaš tohto . Víno madeira patří mezi exotická dezertní vína a je unikátní nejen chutí a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky