štvrtok 7. septembra 2017

Ocel sk5

Dosahuje po zušlechtění tvrdost až HRC se . Ocel Oje obvykle používána pro výrobu kalibrů, razidel, zápustek a nožů ( obecně). Chtěl bych poprosit o radu s používanými druhy ocelí na nožích Cold Steel. Jde o Japonskou SK-(Poldi-EZR5) vs.


Materiál čepele je uhlíková ocel SK, která se vyznačuje velkou houževnatostí, dobrou řezivostí a velice slušným držením ostří. Japonská vysoce uhlíková ocel SK-je tradičně používána pro výrobu široké škály ručního nářadí včetně dlát a pil na dřevo, vrtáků .

Všechny informace o produktu Nůž Cold Steel Trail Master ocel SK-, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Cold Steel Trail Master ocel . Uživatelské hodnocení a recenze na Nůž Cold Steel Trail Master ocel SK-5. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Tato ocel je americké výroby, známá pro svou vynikající tuhost. Dodanie do druhého dňa so službou DPDpri objednávke tovaru na sklade do 11: 00. DropPoint z oceli SKBlack finish.


Předpokládané dodání: pondělí 27.

Recyklační poplatek zahrnut v ceně . Pri výrobe boli využité najlepšie možné materiály oceľ SK-a záštita z leštenej nerezovej ocele. Nôž je dodávaný s čiernym puzdrom Secure-Ex. Nůž slavných Nepálských bojovníků Gurkha Kukri je zde od firmy Cold Steel. Krásné a štědré Čepel skalpelu SK-ocel 56ZlkUPV.


Oceľ D– je zápustková oceľ pre kovanie za studena s vyšším. Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč. POPIS PRODUKTU: Popis: Funkce: Dlouhá, přímá, špičatá čepele pro širokou škálu aplikací Antikorozní kotouče z korozivzdorné oceli zabraňují korozi, . Skalpelové čepele z SK-ocele. X=3 A= B=7 C=2 D=4 E=Hmotnost : 1. Tloušťka: mmBarva: přírodníMateriál: Sk-5Přiloženo k dodávce:čepelíprůhledná . SK-– barva: přírodní – rozměry (š x d): x 40mm – tloušťka: mm.


Americká firma Cold Steel Inc. Nožnice na živý plot - Pruner 200mm oceľ SK, čepeľ Titanium PREMIUM. Kvalitní čepele s ostrou špičkou z japonské uhlíkaté ocele SK5.


Hřbetní pojistka, materiál čepele - nožířská ocel 44 povrchově leštěná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky