štvrtok 7. septembra 2017

Set na víno

Súprava na víno – elegantná a praktická na víno v čiernej farbe kombinovaná so sivou farbou, vrátane skladacieho plastového stojanu na fľaše s kapacitou pre . Set na víno v láhvi, dílná sada. Tato designovaná láhev ve tvaru láhve na víno obsahuje 3 . Skvelé slovenské biele a červené vína vinárstva Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy,. Kvalitné sady na víno , reklamné predmety sada na víno , luxusné sady na víno online predaj.

Darčekové balenie Darčekový set - Nobile di Asinone, r. MALENA 2-dielny set na víno v papierovej darčekovej škatuľke, SANTINI, bordová. DOUBLE BOX darčeková krabica na víno, prirodná. Praktický třídílný set na víno , který obsahuje základní věci pro stylové podávání. Dvoudílný set na víno v papírové krabičce.


Tato sada je ideální jako dárek pro milovníky vína. Deluxe otvárak na víno v bambusovom boxe. Automatická vývrtka na víno s nálievkou a rezačkou.

Luxusná súprava na víno Toscana značky Cilio poteší každého milovníka vína. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Ty nejmodernější sady na víno v elegantních a stylových krabičkách jsou jako stvořeny pro dárkové i reklamní účely. Využijte dopravy zdarma, rychlé expedice a . Ponúkame teplomer, chladničku či nosič na vína.


Všetko v najvyššej kvalite, čo ocení . Sada na víno obsahuje všetko, čo potrebujete na otvorenie dobrého vína. Otvírák Prestige, vakuová zátka, nálevka a teploměr na víno v jednom luxusním boxu, jenž obsahuje vše potřebné pro opravdové gurmánské zážitky z vína. Darujte rodičům vinařům zamilovaný set na víno. Tento zamilovaný set na víno obsahuje stylové pomůcky k vínu včetně zátky na víno.


Udělejte si romantickou . Sady na víno potešia všetkých milovníkov vína , je to veľmi obľúbený darček pre novomanželov. Atraktívny Darčekový set na víno obsahuje: 1x 2-stupňová nerezová korková vývrtka s integrovaným rezačom fólií a otváračom na fľaše. Jej mimoriadny dizajn sa bude všetkým páčiť a toto puzdro s doplnkami na víno môžete .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky