piatok 15. septembra 2017

Tefal elektrický gril

Elektrický gril s veľkou plochou na grilovanie, ktorý rozozná, čo na ňom pripravujete, a prispôsobí tomu. Dokonalé výsledky grilovania mäsa od krvavého až po dobre prepečené. Objavte znova pravú chuť.


My vám k tomu ponúkame skvelého pomocníka. Výkonný elektrický gril , který sám rozezná, co grilujete, a přizpůsobí tomu svůj program, je konečně tu! Staňte se mistrem v grilování jediným stisknutím tlačítka.

Ponúkame široký výber elektrických grilov značiek Catler, Clatronic, Jata,. Ak hľadáte gril , ktorý ponúka maximálny pomer ceny a výkonu, práve ste. Philips, Concept, Catler, Weber,.


O kvalitní úpravu surovin se postarají odnímatelné . Objevte elektrický gril Tefal , naši vrcholnou inovaci s manuálním režimem a čtyřmi stupni teploty pro nekonečné možnosti grilování. Tefal GC712Dje už druhá generácia, resp. Elektrický kontaktný gril s grilovacou plochou o rozmere 6cmje vhodný na prípravu až porcií.


Je vybavený špeciálnym senzorom, ktorý sám nastaví . Gril Tefal Optigrill GC712Dnerez.

Konstrukce grilu : kontaktní gril , Druh gril. Výmenu tovaru, záručnú reklamáciu alebo uplatnenie predĺženej záruky u nás vybavíte bez dokladu o zaplatení. W, programov, automatický senzor grilovania, manuálny mód so teplotami ° C, 1° C, 2° C, 2° C, nepriľnavý povrch grilovacích . Popis: Používaný, plně funkční gril. Príslušenstvo Popis produktu Gril funkcie: grilovanie, aromatizácia, pečenie.


Predám originál elektrický gril značky Tefal. Predam Elektricky gril sencor, este v zaruke, kupeny 8. Zvětšená plocha o je zvláště vítaná, . Skúste sa pozrieť na ostatné produkty značky Tefal alebo na ostatné grily. Prvý elektrický gril , ktorý urobí všetko za vás! Jeho hlavnou výhodou a zároveň uplne novou inováciou je automatické grilovanie.


Elektrický stolní gril , grilovací plocha 49x27cm s nepřilnavým povrchem, příkon. Prehľadný test kvalitných kontaktných elektrických grilov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky