streda 20. septembra 2017

Plastovy pohar na vino

Plastové poháre sú k dispozícii s vymeniteľnými stopkami. Plastový pohár na víno , sekt 240ml - nerozbitný, GoldPlast. Vyzerajú ako zo skla, ale predsa nie sú.


Kolekcia polykarbonátového barového riadu, ktorý vyzerá ako z krehkého skla, ale je vyrobená z odolného plastu, a tak. Veľmi kvalitné sklo českej výroby, tvrdený okraj, vhodné do . VLASTNOSTI Objem 2ml Počet ks.

V katalogu nemáme podrobnější informace o plastovy pohar na vino. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. GSI OUTDOORS plastový pohár na červené víno. GSI Outdoors Nesting Red Wine Glass, výborný společník pro cesty nejen do vinařských oblastí celého světa.


Cena za kus €, od 5kusov. Materiál: polykarbonát - vhodné pre potraviny, možnosť umývať v umývačke riadu či použiť opakovane. Odpadá tak riziko črepov z rozbitých pohárov.


Nerozbitný a extrémne ľahký pohár nielen na víno. Možno z NDR, ale rozhodne pevnejší.

Alternatíva k sklenenému poháru na šampanské a víno. Pohár na víno White, plastový. Jednorázové plastové kryštálové tvrdené poháre.


Műanyag pohár , plastikowy kubek, plastic cup. Distribúcia jazierkovej techniky a príslušenstva. Realizácia jazierok, kúpacích jazier a nádrží. Produktový katalóg Gold Plast - Plastová Karafa na víno, nerozbitná, vysoký . Internetový obchod s dekoráciami a nábytkom pre váš dom, byt či záhradu, záhradné grily.


Typ: plastový vzorovaný pohár na víno Farba: ružová Materiál: plast Kúpte si tiež džbánik. Koktejlům, vodě i vínu to nejvíc sluší ve skle. Veľmi elegantné poháre na víno v balení po šiestich kusoch sú vyrobené pod svetoznámou talianskou značkou RCR. Balení obsahuje 100ks kompletních sklenic. HONGRUN vám ponúka jednorázové plastové sklenené poháre na víno , kde si môžete kúpiť.


Ako jeden z popredných výrobcov a dodávateľov v Číne, . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky