štvrtok 28. septembra 2017

Vešiak na prádlo vonkajší

Sušiak na prádlo Brabantia Essential m sivý. Odolný čtyřramenný zahradní sušák na prádlo s velmi snadným ovládáním. Vonkajší sušiak na prádlo LOM ponúka celkom m šnúry.


Praktický vonkajší sušiak s celkovou dĺžkou šnúr m. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie sušiaky prádla vonkajšie.

SUŠIAK NA BIELIZEŇ vonkajší sušiak Linomatic 4Comfort otočný sušiak teraz o . Stropný sušiak s kovovým úchytom pre praktické sušenie bielizne. Jednoduchý systém vyťahovania pod strop. Leifheit Žehliaca doska Classic Steam M. Gimi Rozkladací sušiak na bielizeň Super Top m. Sušiaky na bielizeň do 4h v predajni alebo do 48h doma, nákup u nás bez rizika - dní na vrátenie.


V ponuke je veľa druhov, aj ceny sa výrazne odlišujú. Rotačný sušiak na bielizeň s dĺžkou šnúry m.

Zháňate proste kvalitné sušiak na bielizeň bez akýchkoľvek vymožeností a za príjemnú. Vešiak disponuje plastovým stojanom, ktorý sa dá zapustiť do betónu. Flexibilný štvor-úrovňový oceľový sušiak na bielizeň so sušiacou plochou až zo 4. Ponúkame Vám kvalitné exteriérové hliníkové sušiaky na prádlo s moderným dizajnom a nízkou cenou.


Aldo sušiak na bielizeň balkónový Balconflex 15m. ALDO Nástenný rozkladací sušiak na bielizeň WallFlex 18m. Ale kupili sme ho v metre 39eur stál aj predtým . Stabilné sušiaky, na ktoré sa zmestí veľa bielizne. Menšie modely závesných sušiakov na stenu alebo balkón.


Na našom e-shope si môžete objednať nasledovné typy stropných sušiakov: alebo tyčový stropný sušiak na prádlo (demont). Ako mate riesene susenie pradla v rodinnom dome? Otočný záhradný sušiak s ľahkým otváraním a . Eurosušiaky sú v súčasnosti moderným trendom a tešia sa veľkej obľube, čím neustále stúpa ich dopyt. Ide o okenný sušiak novej generácie, so závesným . Sušiak má veľmi jednoduché rozkladacie ramená, ktoré sa zavesia na akúkoľvek konštrukciu zábradlia balkónu a vytvoria tak sušiacu plochu pre každé prádlo.


Prednosťou sušiaku na bielizeň LinoLift 5je predovšetkým nastaviteľná výška otočnej sušiacej časti so šnúrami. Skvelé riešenie pre ušetrenie priestoru pri sušení prádlo.

Prádlo sušíte pri strope, vďaka čomu rýchlejšie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky