streda 27. septembra 2017

Termoska laken

LAKEN je španielska spoločnosť, ktorá pôsobí na trhu viac ako 1rokov. Sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a vákuová izolácia zaručuje, že sa termosky nerosia. Vynikajúce termoska s vysokým stupňom vákuovej izolácie LAKEN JANNU THERMO BOTTLE L je ideálna voľba na všetky outdoorové aktivity.


Veselý barevný obal, těsný uzávěr a jednoduché pítko s automatickým otevíráním ulehčí zacházení i těm nejmenším dětem. Recyklovatelná láhev je vyrobená z . Povrch termosek má speciální . Nezmeškajte akciový VÝPREDAJ až -. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Podmínky testu: Expediční činnost ve vzdálené tropické . Laken za najlacnejšie ceny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bohužiaľ, žiadne širšie . Napíšte pod video komentár z ktorej termosky by ste radi sosali, a prečo by ste práve z nej radšej sosali.


Toto zboží bohužel nelze momentálně zakoupit. Lehká Alu láhev, pro transport tekutin. Originální grafika a uzávěr s okem pro zavěšení.


Díky vakuové izolaci udrží při venkovní teplotě 5°C po hod vnitřní teplotu 50°C. Dostupnost : Mimo nabídku. Takové jsou například láhve LAKEN , vyrobené z lehké hliníkové slitiny, opatřené. Termoska Ferrino Thermos Extreme l. Některé termosky mají v základním vybavení popruhy, jimiž se dá termoska.


Kvalitní termoska Agita od dánské firmy Outwell o objemu l je vyrobená z nerezové oceli a uchová. Vakuová termoska Esbit s dvěma uzávěry 10ml- černá .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky