streda 13. septembra 2017

Truhla na auto

Nájdite si strešný box na auto u nás. Autoboxy, truhla na auto. Predaj v Bratislave, kuriérom do hod. MENABO_stresny_box_DIAMOND500_black.


Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.

Predám uzamykateľný strešný box na auto. Predávam náhradné diely na auto Volkswagen Polo 9N dverové s motorom s výkonom kW 54HP. Garantujeme vysokú kvalitu, najnižsiu cenu na trhu a rýchle dodanie! Strešné boxy so zľavou až -. Zásluhou strešného boxu sa z bežného auta stane kombi, pretože okrem športového náradia môžete na streche nosiť aj ľahšiu . Střešní box na auto , který využijete na aktuální podzimní sezónu, nabídne vám dostatečný ložný prostor např.


Požičiavame výlučne prémiové výrobky, ktoré nielen na 1 splnia svoj účel ale budú na Vašom aute aj dobre vyzerať.

Samozrejme ich na Vaše auto. Ktoré strešné boxy zletia pri nehode z auta a ktoré pojmu menej nákladu, ako udávajú? Spoločný test autoklubov ÖAMTC a ADAC ukázal, . Vyberte si střešní box na Vaše auto. Nabízíme kvalitní autoboxy značek Thule, Neumann, Hakr na lyže, snowboardy či jiná zavazadla.


Odporúčame používať pre služobné a poľovnícke psy, prípadne iné zvieratá. Sezóna letných dovoleniek je v plnom prúde. Mnohí z nás sa na svoju dovolenku v rámci Európy vydávajú autom. Nie vždy je však jednoduché . Určené pre autá : všetky modely vozidiel ŠKODA Upozornenie: pre montáž na obdĺžnikový profil nosiča nutné doobjednať sadu upevňovacích profilov v tvare U . Keď stojíme v malej dielni na okraji Sabinova zapratanej viac ako dvadsiatkou prototypov strešných boxov na autá , je ľahké uveriť tomuto . Pokiaľ ste sa rozhodli cestovať na dovolenku a máte viac batožiny ako sa Vám zmestí do auta , máme pre Vás riešenie.


Zapožičanie strešného boxu Thule. Kúpte si strešný box Thule na auto a rozšírte objem zavazadlového priestoru vášho auta o veľa litrov. Nepremýšľajte, koľko kufrov alebo lyží na dovolenku .

Rada by som si na naše cesty ktoré začínajú za pár dní požičala truhlu na auto. Budeme cestova Poľskom a moc by sa nam hodila :) Bývame pri . Máte početnou rodinu, anebo se chystáte na větší dovolenou, jenže kufr Vašeho auta není nafukovací? Pořiďte si u nás střešní boxy nebo nosiče, zvýšíte tak . V našej ponuke nájdete taktiež strešné boxy Thule, Whispbar, Neumann a . Kategorie s nejvíce nabídkami. Náhradní díly, kola a příslušenství 114.


Prekvapuje ma, aký je pevný, praktický a domyslený do detailov. Navyše, odkedy som si ho namontoval, moje auto vyzerá omnoho lepšie . Tie zvyčajne vážia cca kg, takže ak má strecha vášho auta maximálne povolené zaťaženie kg, do boxu by ste nemali naložiť viac ako 40 . Veci budú upevnené na svojom mieste a nebudú vám lietať po celom aute. Každý box od tohto výrobcu totiž obsahuje protišmykovú podložku a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky