streda 6. septembra 2017

Sibir snow

Výborná trakcia a brzdný výkon na snehu. Vysoký počet bočných drážok a záberových hrán v behúni znamená, že sneh je lepšie zachytávaný v dezéne, čo má . Táto pneumatika ja najčastejšie . Novinka MPSibir Snow - Silný v zime. Nový model pneumatiky MPSibir Snow.

Tu nájdete všetky informácie. Má moderný asymetrický - nesmerový dezén, je určená pre . Nová pneumatika MPSibir Snow vyniká nasledovnými vlastnosťami: - Otvorená vnútorná časť dezénu - Inside, priame obvodové drážky, viac vyvážená. Matador MPS5Sibir Snow Van . Sneh sa ľahšie zachytí v . Vynikajúci záber a bezpečnosť jazdy v zime.


Nová generácia zimných osobných pneumatík, široká rozmerová ponuka na obutie až kolies.

Read latest reviews about this model. It will definitely help you to . The high number of lateral grooves and gripping edges in the tread mean more snow can be picked up, resulting in better grip from the tread. Index nosnosti: (6kg).


Názov dezénu: MPSibir Snow. Agresívny dezén zaisťuje výbornú trakciu a brzdný výkon. Pneumatika je určená pre vozidlá strednej a vyššej triedy.


Pneu Vraník - největší výrobce protektorů v České republice. Protektory ve všech standardních rozměrech za bezkonkurenční ceny pro osobní a nákladní auta, . S pneu jsem nadmiru spokojeny. Nakupte pneu výhodně přímo od výrobce!


Základná trieda kvality pneumatík. Overený štandard za veľmi prijateľnú cenu. Nečakajte žiadne pokrokové technológie v konštrukcii ani v zmesi pneumatík. Jsou určeny pro vozy nižší a střední .

Zimní pneumatiky by měly vozu zajistit dobré jízdní vlastnosti při teplotě pod °C. Testy pneumatik probíhají při jízdě na mokré i suché vozovce. Pre strednú triedu, luxusné vozidlá a SUV.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky