utorok 3. mája 2016

Argonova flasa cena

Bezplatná inzercia, flasa argon predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Argón má 2Bar, čo je o viacej náplne ako pri 1Barovej. A - 210A flase co argon ,drot,red. Nová tlaková fľaša Tnaplnená argónom 4.

Predám 10L argónová fľaša naplnená na 1bar. Tlakovú fľašu ARGON 8L prázdna. Cena bez DPH € Cena s DPH € 0. Produkt nie je určený na predaj. Argón je bezfarebný jednoatómový vzácny plyn bez chuti a zápachu, ťažší než vzduch. Z chemického hľadiska sa vyznačuje značnou indiferentnosťou.


Dostupnosť: Skladom a na predajni Rožnov. Inertný plyn argón , používame vzhľadom pre jeho hustotu a tým aj mimoriadne.

Zatiaľ som našiel najvýhodnejšiu ponuku 8l argónová fľaša naplnená na tlak 200bar, čistota plynu za cenu 85€ Moje otázky sú teda po prvé . Nájom fľaša kyslík medicinálny I. DD nájom MegaPackargón 4. Na láhev pro Argon si přestavěl populární hasící přístroj CO2. Rozhodnutím teda bolo výmena ventilu za argónový a zároveň fľašu zvnútra . Náplň je litrová s tlakom vo fľaši 1barov. Fľaša Argón s náplňou 150bar 10L. Bežná cena s DPH: 14€.


PR ACETYLÉN Priemyselný - X20S 4kg. PR ARGÓN Technický - X30S 300B. Typ, Kód výrobku, Vodný objem (l), Množstvo plynu (m3), Tlak (bar), Množstvo, Pridať. Monoventil COMPTEC W2pre inertné plyny vhodný pre Argónové fľaše.


Viac nie je potrebné platiť prenájom. Obsah náplne je argón čistota 4.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky