utorok 12. apríla 2016

Whm25112

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. L, Hrubá kapacita mrazničky: 2L, Mraziaci . Je tedy jen na vás co a při jaké teplotě . Mraznička WHIRLPOOL, truhlicová, 2l, en. Pochlubit se může kvalitním .

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Kč bez DPH Recyklační poplatek 19Kč včetně DPH je obsažen v. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Využitelný objem této mrazničky je 2litrů. Mrazící výkon kg znamená schopnost mrazničky zmrazit . Součástí vybavení je koš pro skladování potravin. CONGELATEUR WHIRLPOOL sur Pulsat, livraison rapide .

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Produkt již není v nabídce. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Truhlicový mrazák v bílé barvě. Specs: Fryseboks, Nettovolum 251L,.


Tack vare SpaceMax-systemet får du gott om utrymme i din frys. Den plana baksidan gör det även enklare med rengöring samt. Konstrukce mrazničky: pultová. Objem mrazničky užitný (l): 251. Počet oddělených prostor v mrazničce . Lige nu kan du få den til 2. Skousen kan få prismatch.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Deze vrieskist heeft een zuinig energieklasse . Whirlpool Magyarország Kft. Při výpadku proudu se o obsah .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky