pondelok 4. apríla 2016

Brúska na keramické nože

Brúska je opatrená dvoma rôzne hrubými brusnými plochami s vysoko . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. EdgeCraft M 7- bruska na ocelové i keramické nože 2- stupňová.


Prvotřídní japonské keramické nože. Vyrobeny zoxidu zirkoničitého, který patří knejkvalitnějším keramickým materiálům.

Brúska na nože, ktorá je absolútnym prielomom brúsenia nožov. Ide totiž o prvú brúsku na trhu, ktorá dokáže naostriť aj keramické nože. Diamantová elektrická brúska na brúsenie nožov s oceľovou, ale aj keramickou čepeľou. Keramické nože sa v posledných rokoch stali veľmi obľúbenými. K brúseniu keramického noža použite najlepšie diamantovú brúsku.


Ako je známe, diamant je na Mohsovej stupnici ešte vyššie než . Odporúča sa keramické nože brúsiť pomocou diamantových brúsok. Dôvo prečo sa na brúsenie keramických nožov používajú diamantové .

Diamantová brúska s dvoma rôznymi brúsnymi plochami na keramické a oceľové nože. Na brúsenie keramických nožov VITAMINO slúži fixačný stojan. BRÚSKA NA KERAMICKÉ NOŽE. Brúska určená špeciálne na brúsenie keramických nožov.


Je vyrobená z mimoriadne jemných zŕn . Brúska – na nože Guzzanti GZ 00 elektrická diamantová brúska určená na brúsenie oceľových aj keramických nožov , diamantové brúsne kotúče, správny. Model M7je prvou elektrickou brúskou svojho druhu na trhu, ktorá dokáže naostriť oceľové a aj keramické nože. Nože Victorinox - Victorinox brúska na keramické nože 7. Originálne Victorinox nože. Vysoká švajčiarská kvalita.


ChefsChoice elektrická brúska na keramické aj oceľové nože 2-stupňová M70 bielo-šedá. VITAMINO všetkých veľkostí - brúska je opatrená dvoma rôzne hrubými brusnými plochami s vysoko účinným . Použitím pokročilej technológie diamantového brusiva je model .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky