štvrtok 21. apríla 2016

Sada na vytahovanie preliačin

Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Najjednoduchšia sada určená na vyťahovanie preliačin bez poškodenia laku. Skladom v externom sklade. Súprava špeciálneho náradia pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených . Stojan na vyťahovanie preliačín , lepiaca pištoľ, . Pri oprave karosérie sa určite nezaobídete bez našich špeciálnych náradí ako sada na demontáž čalúnenia, vyťahovanie preliačin , vyrezávanie autoskiel, .

Táto sada na vyťahovanie preliačín je nevyhnutná pre akúkoľvek rodinu s autami, pretože má rozumnú cenu a viacúčelový dizajn. Autoklampiarske náradie do autodielne. Obsahuje všetky potrebné . Ponúkame autoklampiarske náradie a nástroje, ako sú nožnice na plech, prestrihovadlá, kladivká, vrtáky a ďalšie. Vítaný pomocník do každého autoservisu.


Opravíte plechy, ktoré by ste inak museli rozoberať, aby ste sa k. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Vákuová prísavka s klzným driekom pre vyťahovanie preliačin karosérie,.

Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Slimliner vyťahovačka malých preliačin pre trafo a M20. Predám vyťahovák preliačin karosérie pops a dent. Použitie: - pre vyťahovanie preliačín technikou PDR na karosérii spôsobených pádom drobných predmetov alebo krúpami bez poškodenia laku.


Tak isto s Pops a Dent vytiahnete preliačiny aj na plechoch, ku ktorým sa nedostatnete ani z druhej strany. Sada sa dá použiť pre opravu . Jedná sa hlavne o sadu špeciálne tvarovaných hákov, s ktorými je možné . Rýchle vyťahovanie preliačín bez poškodenia laku karosérie. BRAK NAGŁÓWKA Vnútorná metódaPo posúdení polohy preliačiny , karosár v prvom. Na väčšie plochy je možné taktiež využiť sadu menších vákuových prísavok na.


Táto metóda je využívaná aj na opravu podbehov, vyťahovanie rámov, . Pozrite si FOTO NAŠICH PRÁC! Opravili sme stovky áut technológiou PDR (Paintless Dent Removal, USA) a opravili sme tisíce .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky