štvrtok 28. apríla 2016

Krájač na cestoviny

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Taliansky strojček na cestoviny Titania značky Imperia. Už žiadne prilepené a potrhané cesto, strojček na cestoviny skvele nahradí valček a uľahčí vám prácu. Valce, ktoré cestoviny krájajú sú veľmi účinné a pracujú s vysokou.


Chcela by som si kúpiť strojček na cestoviny. Strojček na krájanie niťoviek - ručný, mechanický.

Aj vy ste milovníkom talianskych cestovín ? Omrzelo vás už kupovať hotové cestoviny a zatúžili ste vyrobiť si vlastné ? Ak máte skvelý recept na. Máte chuť na poctivé cestoviny ako z pravej talianskej reštaurácie? Tak prečo si ich nevyrobiť doma?


Vynikajúci na prípravu tradičných talianských cestovín typu fettucine, tagliatelle, pappardelle a lasagne aj. Krájí těstoviny široké mm Jednoduché, rychlé . Trenette sú mm úzke ploché cestoviny .

Se strojkem Premium Line bude příprava nudlí v různých šířkách rychlá a jednoduchá. Sami si profesionálně vyrobte těstoviny z domácích surovin. Elektrické krájače sú ideálne na krájanie chleba, sendvičov alebo syra, mäsa a mäsových výrobkov. Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, . Jednoduchý mechanický strojček na cestoviny z chrómu a antikora uľahčí vašu prácu.


Krájač je zhotovený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá zabezpečí dlhú životnosť. Vďaka tomuto domácemu krájaču si vyrobíte skvelé ploché cestoviny tagliatelle so . Pripravíte s ním špagety, makaróny, rezance, lasagne, ravioli alebo iné tenké cesto. Ideálna na prípravu Trenet a úzkych rezancov . Vymeňte nadstavce a použite krájač na úzke rezance a nakrájajte rezance. Cestoviny varte v osolenej vode pár minút, aby mali konzistenciu al dente. FULLÄNDAD naberačka na cestoviny , sivá.


HJÄLPREDA nôż na krájanie syra, čierna.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky