streda 27. apríla 2016

Predam argon

Argón má 2Bar, čo je o viacej náplne ako pri 1Barovej. COaj samotnu COcena 65€. Predám ,vymením novú 200bar. Bezplatná inzercia, flasa argon predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Zajímavý tip nám zaslal pan Kollár. Na láhev pro Argon si přestavěl populární hasící přístroj CO2. Je to snadné, posuďte sami.


Prodam Svařečku Kemppi MinarcTig 1plus 6m hořak a asi 8m zemnici. Regulační ventil na Co Argon. Prodám tento hořák TIG - argon , koupený letos. Predam full karbonovy ram, Argon Gallium, velkost L.

Inzerát Lahev Argon 20l v okrese Louny, cena dohodou, od volf. Popis: prodám lahev argon 20l, prázdná nebo plná. Na predaj argónová fľaša 20L, naplnená 200bar, platná tlaková skúška, rôzne náplne, mám aj iné veľkosti fliaš, plyny, . ZhangNan chemické ponúka rôzne produkty argónu. Sme jedným z popredných výrobcov špecializujúca sa na veľkoobchodné služby.


Ponúkame predaj a plnenie zákazníckych tlakových fliaš. Zabezpečujeme plnenie technických plynov - kyslík, acetylén , argón a jeho zmesi s CO, dusík, . Argón je bezfarebný jednoatómový vzácny plyn bez chuti a zápachu, ťažší než vzduch. Z chemického hľadiska sa vyznačuje značnou indiferentnosťou. Na zváranie Metódou MIG a WIG neželezných kovov ponúkame argón o čistote 4. Acetylén, Argón , Stargon C C1Kyslík, Dusík tech.


Fáza, CO Propán pre vykurovanie… icon. Technické plyny Prievidza - tlakové fľaše, predaj plynov. Ak by niekto vedel pomôcť zohnať argón (alebo iné plyny), tak nech ma prosím kontaktuje na SS.


Predaj na splátky prostredníctvom Home Credit QUATRO.

Fľaša Argón s náplňou 150bar 10L. Prepúšťacia trubka Argón s manometrom. Redukčná vsuvka s dvomi vonkajšími závitmi. Dobrý deň, predám invalidný kočík Zn. Predaj , prenájom tlakových fliaš aj na pivoplyn a vinotéku.


Plnenie sifónových, šľahačkových bombičiek a tlakových fliaš oxidu uhličitého.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky