štvrtok 28. apríla 2016

Ob silikonové formy

Srdiečka a holubice-silikonove formy OB. Lano-silikonove formy OB. OB silikónové formy slúžia na výrobu rôznych postavičiek, ornamentov a vzorov z marcipánu, sadry, vosku a inej hmoty.


Sú odolné voči teplote v rozpätí od -°C . Odolná voči teplote v rozsahu od. Krásně detailní formička.

Obchod ověřený zákazníky. Ornament srdce- silikonove formy OB. Krizik 4- silikonove formy OB. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Naskladněny žluté silikonové formy OB.


Ideální pro práci s Isomaltem. Formu je možné použít také na čokoládu, isomalt, fondán nebo marcipán. Disney Set- silikonove formy OB.

Vyrobené z veľmi kvalitného silikónu, ob. Plastové formy na výrobu zámkovej a chodníkovej dlažby, obkladového kameňa, obrubníkov, striešok, odvodňovacích korýtok, zatrávňovačiek a balustrov a . Jedlý papír na dort, dárkové předměty ,ruční výroba. Hmyz 7ks - OB silikonová forma.


Rakouský podnik 1zuPrototypen používá silikonové formy pro vakuové odlévání. Ob - sluha skladu aktivuje jeden ze dvou výtahů každých dvě až pět minut. Silikónová podložka kvety - empty. Aplikace moderních technologií pro výrobu silikonové formy. Obklady do interiéru je možné odlévat z. Ob tampony ProComfort super plus 16ks.


Tampony OB ProComfort ks Normal. Staub, kdy si můžete vybrat ze široké škály barev a ob. Silikonové formy snesou až 2°C, proto.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky