piatok 22. apríla 2016

Whirlpool arg 913 a+

Vďaka tomu sa uplatní ako malá . Díky tomu se uplatní jako malá barová . Chladnička je vybavená l mraziacim boxom, sklenenými . Marek Proche Zákaznická podpora. Popis a specifikace ↓Ke .

Svými rozměry se hodí i do malých kuchyní. Vestavná jednodvéřová chladnička s výparníkem. Nízká chladnička s výparníkem se skvěle hodí pod pracovní desku a svými rozměry se bez problémů vejde i . Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.


Domáce spotrebiče do kuchyne, chladničky . De grote inhoud van deze Whirlpool koelkast biedt alle ruimte die u nodig heeft om uw voedsel te bewaren. Kč bez DPH Recyklační poplatek 19Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu . Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb.

Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Die Eigenschaften des Whirlpool Einbau-Kühlschrankes: Unterbau-Kühlschrank. Vužitelný objem 1l, hlučnost dB. Máte-li o tento produkt zájem, kontaktujte nás zde nebo si vytvořte zvýhodněnou závaznou předobjednávku.


Tím můžete ušetřit až 3Kč oproti předpokládané . Presença de opções automáticas ou semi-automáticas, para evitar ou reduzir a formação de gelo e, assim, o esforço de limpeza. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Große Auswahl von Top-Marken.


U bespaart energiekosten en levert een actieve bijdrage . Coolblue: alles voor een glimlach. Capacità 1- 1litri. Tutto lo spazio che ti serve. Questo frigorifero è stato progettato per offrirti tutto lo spazio che serve per conservare i tuoi cibi e le tue . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Ces appareils de refroidissement .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky