streda 20. apríla 2016

Tescoma panvica ecopresto

Vhodné pre plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, vhodné do . Prvotriedna kuchynská panvica s revolučným keramickým antiadhéznym povrchom so zvýšenou odolnosťou voči vysokým teplotám, tepelným šokom aj . Prvotriedne kuchynské náradie s revolučným keramickým antiadhéznym povrchom so zvýšenou odolnosťou voči vysokým teplotám, tepelným šokom i . PRESTO - elegantný kuchynský riad pre každodenné použitie, vybavený kvalitným antiadhéznym povlakom proti pripaľovaniu. Vhodné na plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, vhodné do . Pánev, průměr 12cm, vnitřní. Univerzální poklice z masivního odolného skla Poklice UNICOVER lze použít i pro jiné pánve a nádobí s odpovídajícím průměrem a . Vhodná na plynové a elektrické sporáky, vhodná do umývačky. Tescoma panvice Je hlboká, neteflónová, . Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Má dve silné stránky – je ľahká a naozaj lacná.


To, že je ľahká je zároveň aj nevýhoda. Myslim si, ze za tu cenu je to najlepsia panvica aku som zatial mal. Panvice ecoPRESTO sú ekologické, ich výroba je šetrná voči životnému prostrediu. Porovnajte si ceny pre panvice. POPIS Panvica s odnímateľnou rukoväťou z kolekcie Nowo Titanum od.


Kastról ecoPRESTO s pokr. Získa si vás revolučným keramickým nepriľnavým povrchom, ktorý má. TESCOMA SKLENÝ KRYT UNICOVER CM LID.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky