piatok 1. apríla 2016

Lisy na ovocie

Tento lis na ovocie je vhodný na spracovanie všetkého druhu ovocia - jabĺk, hrušiek, sliviek, hrozna a iných bobuľovín, je vybavený mechanickým pohonom a. Vám poradí ako vyberať Odšťavovače. Máte vybrané filtry: lis na ovocie. AKCIA: Nákupom produktu získate zľavové kupóny v celkovej hodnote €. Viac TU (platí do 9. 9. alebo do vypredania zásob)!

Máme v našej ponuke stroje na to, od drvičov na ovocie a zeleninu až po ručné alebo automatické lisy na ovocie. Začnite so spracovaním vlastného ovocie už . Materíál drevo, kovový podstavec, objem l, v balení sieťka, tyč pre ľahšie lisovanie. Lis na ovocie objem L. Ihneď k odoslaniu, u vás už 30. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie lisy na ovocie. Ukážeme kde môžete lisy na ovocie najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


EUR OneConcept Berrymore XXL, lis na ovocie , lis na vytláčanie šťavy, l, mechanický, račňový mechanizmus, oceľ, drevo.

Lisy na ovocie a zeleninu Tescoma LODOS Tefal BANQUET a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Pomalé odšťavovače pracujú na nízkych otáčkach a lisujú ovocie a zeleninu bez zahrievania, s veľmi nízkou hlučnosťou. Lisovaním tak získanie nielen viac . Bezplatná inzercia, lis ovocia predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Ručný lis slúži na vytlačenie šťavy z jabĺk, hrozna, hrušiek a iného ovocia na výrobu muštov a vín. Zberná plastová misa, v ktorej sa zhromažďuje vylisovaná . Ručné lisy slúžia na lisovanie šťavy z rozdrvených jabĺk, hrozna a iného ovocia pri výrobe muštu a vín. Možnosť využiť lis na zemiaky v surovom stave. Urobte si rýchlo a bez chemikálií čerstvú šťavu napríklad z malín alebo hrozna!


Stolný lis je vhodný k výrobe šťavy z ríbezlí, rakytníka,jabĺk, hrušiek, malín a . Ručné lisy - slúžia na lisovanie šťavy z rozdrvených jabĺk, hrozna a iného ovocia pri výrobe. Kvalitný lis pre hobby použitie v domácnostiach. Základ tvorí zberná misa z plastu s otvorom (v nej sa zhromažďuje lisovaná šťava ), ktorá je pripevnená na.


Doprava kuriérom do hodín.

Pri objednávke nad 50€ doprava zadarmo. Praktický stolový lis na ovocie s pevným kovovým korpusom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky