piatok 29. apríla 2016

Kuchynský robot bosch mum 4655

Robot je veľmi ľahko ovládateľný a vďaka jeho funkciám, ako je strúhanie, krájanie, hnetenie, mixovanie a . Recenze jednoho z více než kuchyňských robotů v testu. Krájí, hněte, strouhá, šlehá, mele, mixuje. Byli jste zvyklí všechnu těžkou . Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání .

Unsubscribe from obchody24? Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Potrebujete vymiešať cesto, niečo pomixovať alebo pomlieť mäso? Popis produktu Příkon motoru: 5W Funkce a příslušenství (viz seznam dolů): viz seznam níže objem hlavní nádoby: 3. Víťěz Stiftung Warentest - praktický všestranný pomocník s velkou míchací mísou (9l max. množství těsta kg) . Pro lepší stabilitu je vybaven přísavnými nožičkami.


Přislušenství k robotům Bosch MUM. MUM- dokazuje klasiku mezi kuchyňskými roboty - vynikající kvalita Bosch a široký výběr příslušenství.

Vítěz testu Stifftung Warentest. Predám umelú spojku na kuch. Jsme specialisté pouze na Bosch. Naleznete zde domácí spotřebiče , . Hledáte kvalitního kuchyňského robota s bohatým příslušenstvím?


Osobní odběr na pobočkách. U nás máte také jistotu, že v . Víťaz Stiftung Warentest - praktický všestranný pomocník s veľkou miešacou misou (l max. množstvo cesta kg). Kuchyňský robot Bosch MUM . Provedení výrobku: bílá barva. Po troch zástupcoch má Kenwood a Moulinex. Multifunkční rameno se stupni . Se silným 5W motorem . Planetární systém míchání: NE objem hlavní nádoby (l): 3. Univerzálny kuchynský robot , poháňaný výkonným motorom, pre všestranné použitie.


Plastový doraz struhadla do kuchyňského robotu Bosch MUM. W, velká výbava za super cenu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky