piatok 15. apríla 2016

Plnenie co2

Naša spoločnosť ponúka v rámci svojich služieb plnenie tlakových nádob oxidom uhličitým CO2. Oxid uhličitý sa používa v . Ponúkame predaj, prenájom a plnenie COfliaš na technické a potravinárske účely. Zároveň vykonávame aj servis týchto fliaš a tlakové skúšky v zmysle . Predaj a plnenie tlakových fliaš pre potrebu zvárania s ochrannou atmosférou argon,argon mix,dusik,kyslik,acetylen, CO,Helium aj ine.

Opravy, predaj a revízie požiarnej techniky. Kontaktné informácie, telefón, adresa. Fáza, CO, Propán pre vykurovanie… icon. Tlakové fľaše plnené potravinárskym oxidom uhličitým ( CO) sa používajú na výrobu perlivých nápojov( malinovka, sóda…) pre post – mixy, domáce výrobníky.


Tak na vikend som ostal bez CO, naplnit som to bol az dnes. Odfotil som aj otvaracie hodiny plnicky nad jazerom, mozno niekomu pomozu. Výmena a plnenie fliaš CO2.


Fľaše na vzduch, COa plnenie.

Zobrazené z Produktov). V dnešnej dobe sú veľmi populárne tzv. PCP zbrane, ktoré sú poháňané stlačeným vzduchom . Pri týchto typoch fliaš sa využíva tekutý CO2. Ten sa vo fľaši odparuje a takto vzniknutý plyn potom využíva zbraň ku svojej činnosti.


Plnička sa nachádza v centrále našej spoločnosti, na Palárikovej ulici v Holíči , kde Vás radi obslúžia naši pracovníci. Plnenie COtlakových nádob . Marián Haško - Markola - Výroba a predaj technických plynov, plnenie tlakových nádob, hasiacich prístrojov CO2. Výroba technických plynov, plnenie COtlakových nádob, výroba sifónových.


Bezplatná inzercia, coplnenie predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Stránky venované distribúcii COsetom CO, zostavám CO, striekaniu, zváraniu, fľašiam CO2.


Medzi naše služby patria aj tlakové skúšky hydrantových hadíc a plnenie fliaš oxidom uhličitým (CO2). Ak si neviete vybrať správny typ alebo veľkosť .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky