pondelok 11. apríla 2016

Háčiky na uteráky

Háčiky a vešiaky využijeme v kúpeľni na zavesenie uterákov , osušiek a županov. Háčiky nemusia byť umiestnené iba pri umývadle - praktické sú aj vedľa . Háčiky na uteráky a župany do kúpeľne aj na WC, na privŕtanie aj prilepenie od českého výrobcu so zárukou rokov. Háčiky rôznych tvarov a farieb zavesíte vonku, na skrinky alebo pripevníte na . Preto v našej ponuke nájdete rozličné háčiky z nerezovej ocele, háčiky na. Kvalitou spracovania a elegantným dizajnom vás zaujmú vešiaky na uteráky z .

Uteráky na tomto háčiku veľmi rýchlo uschnú. Chrómovaný háčik do kúpeľne Compactor sa hodí do každej kúpeľne, ale napríklad aj do kuchyne. Vista d´Oro věšiak Almara háčiky - poťah zlato karátov. Má praktické uchytenie bez vŕtania a nadčasový dizajn.


Sada štipcov na uteráky a utierky, kusov v balení. Praktické háčiky na uteráky s klasickým nadčasovým dizajnom šetria miesto a riešia problém so zavesením uterákov. Sú vyrobené z ušľachtilej ocele, majú . Nerezové háčiky na uteráky vhodné pre zavesenie na elektrické .

Chrómový držiak na uteráky ICE je elegantným doplnkom, ktorý doladí nielen. Je veľmi praktický, nezaberie veľa miesta a ponúka tri otočné háčiky nad sebou. JIKA PURE háčik na uteráky 16x25x52mm chróm 3. Za dokonalým vzhľadom kúpeľne stojí správna . BORMO otočný trojitý chróm NIMCO.


V ponuke máme viac ako druhov držiakov na uteráky. Krásne dizajnové doplnky kruhového, tyčového, oválneho tvaru alebo rôzne háčiky na jeden uterák a . Držiaky na uteráky kúpite online v eshope Mobelix. Vyberte si z množstva dizajnových háčikov ten, ktorý sa k vašej kúpeľni najviac hodí. Sušiaky uterákov , háčiky : všetky produkty. Nové TAVOLA držiak uterákov 475mm, brúsená nerez.


Dobre umiestnený háčik dokáže divy. Závesný držiak na uteráky , šatky a oblečenie InterDesign Axis. Vešiaky, háčiky a stojany. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne.


Nakupujte online alebo v jednej zo predajní JYSK.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky