štvrtok 7. apríla 2016

Ozdobné fľaše na víno

Fľaša Burgunder Ľahký - 0. Darujte originálne darčekové fľaše kvalitného tvrdého alkoholu. Bonusový program na darčekové vína. Ozdobné darčekové fľaše s exkluzívnym dizajnom sú navyše aj štýlovým doplnkom.


Darčeková fľaša ozdobná 5ml Lev. Obje75L Farba: Zelená ks.

Ozdobné uzávery a viečka na steril a masové výrobky aj s potlačou. Flase na domacu palenku s uzavermi. Víno Irsai Oliver akostné odrodové . Ručná výroba - fúkané sklo. Krásna biela keramická fľaša s pákovým uzáverom, patentom.


Elegantná krištáľová karafa na víno alebo iné alkoholické nápoje v modernom dizajne. Hľadáte darček pre kamaráta alebo niekoho z rodiny? TOP ceny, expresné dodanie, odber v BA.


Flaša na alkohol 35cm f:modtrá.

V našej ponuke nájdete širokú paletu darčekových fliaš. Každá jedna je vyrábaná ručne sklárskymi majstrami. Naše fľaše plníme kvalitným tokajským vínom.


Dekoračné sklá a fľaše sú ručne vyrábané a sú vhodné ako darček pre každú príležitosť. Môžu sa použiť aj ako dekorácia. Radi pre vás vyrobíme gravírovaním unikátne darčekové balenie na víno alebo ozdobíme fľaše či poháre.


Stačí ak nám v objednávke alebo e-maile pošlete . Uložené v elegantnej darčekovej drevenej kazete, vyrobenej z luxusného dreva, do ktorej môžete vložiť dve fľaše vína. Pekný darček pre muža, ale aj pre ženy. Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína. Predám 50l fľaše na víno. Rôzne sklenené fľaše na víno , destilaty, sekt.


Sklenené fľaše na víno , destilaty, sekt v rôznych. Drevená truhlica na fľašu. Kovový stojan na fľašu – tanečníci. Alojza Masaryka , ktorý mal 30-ročnú skúsenosť s vinohradníctvom a vinárstvom.


Vyberte si fľaše na pálenku či už k narodeninám,ku sviatku alebo na pamiatku. Premýšľate aký darček k narodeninám?

Krabica drevená - box - obal na fľašu vína. Ponúkame vínové ozdobné fľaše k . Ilustračné foto - cena za obal bez obsahu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky