streda 27. apríla 2016

Mraziaci box na nanuky

Predám mraziaci box Whirlpool 2litrový ako nový. Maraziaci box na nanuky alebo iný mrazený tovar. Konzervátor zmrzliny 4l. Kategória pre pultové mrazničky. Dopyt: prosím ponúknite na predaj mrazničku na nanuky , so sklenenými dvierkami,.


Mraziace truhlice s preskleným posuvným vekom.

Predam truhlicový mraziak cca 250l. Predám Box na zmrzlinu, pužívaný, plne funkčný. Vám poradí ako vyberať Mrazničky.


Kvalitný mraziaci box alebo zmrzlinový výdajník musí byť hneď pri vstupu dobre viditeľný. Predám presklenný mrazák vhodný na nanuky do predajne. Skladované výrobky majú byť podľa výrobcu uchovávané pri teplote – 18°C a menej.


Zmrzlina a nanuky sú obľúbenou pochúťkou slovenských domácností. A tiež vašej fantázie“ zatiaľ čo záber ukazuje mužov preoblečených za nanuky ( vidno im len tváre) a následný prestrih ukazuje mraziaci box plný nanukov mrož.

V našom sortimente sú zastúpené aj ovocné nanuky , drene či sorbety s. Hľadástroj Popis: - mraziaci box na predaj nanukov - malý, presklenný Množstvo: - ks Termín: - čo najskôr Ďalšie informácie: - firmy z Košického a . Predám čisto nový nepoužívaný mraziaci box značky Eurotech - Exqisit. Ked chcem predavat este aj nanuky , potrebujem na to mraziaci box , ktory musi byt specialne umiestneny? Alebo mozem to mat aj na tom . Prodam novy jeste nepouzity hlinikovy box.


Chladící a mrazící zmrzlinové vitríny – stolní a kombinované. Rovnako, používaná mraziaca zmes R600a je ekologická a neovplyvňuje ozónovú vrstvu. Aby ste svoj mraziaci box používali čo najlepšie, odporúčame vám, . Prenosný kompresorový chladiaci a mraziaci box , l. Ak chcete udržať nanuk zmrazený aj v extrémnej horúčave, mali by ste sa zaujímať o kompresorový . Medzi doplnkami nájdeš zmrzlinu a kornúty, nanuky , košík, ceduľu so . Nejedzte ¾adové kocky ani nanuky ihneď potom, ako ich vyberiete z mraziaceho priestoru, hrozí .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky