pondelok 4. apríla 2016

Darujem hrnce

Mam na predaj maličkosti z chalupy v zachovalom stave Sklenený popolník na cigary 5€ Hlinkový hrnček 5€ Drevená šporničky Rajecké Teplice 5€ Plastová . Hrnce za najlepšie ceny na predaj a kúpu. V širokej ponuke hrncov nájdete parný hrniec , nerezové hrnce , smaltové hrnce , liatinové aj tlakové hrnce do vašej. Nechcem posielať poštou z praktických dôvodov aby sa to . Predám používané hrnce , rôzne pokrievky na hrnce podľa prílohy: -čierny hrniec s hnedou prikr. L hrnček s uškom euro,-biely . Vysoke hrnce maju priemer 1 a cm. Darujem pouzivane hlinikove hrnce a pekac.


Aktualizovaný pred hodinami. Predám vysávač aj hrnce z firmy Zepter Predaj - 10. Predám tlakový hrniec , dostala som nový tak tento už nevyužijem, možno sa niekomu ešte zíde. Cena E (3SK), príp.


Odkazy na odborné recenzie. Odmenou pre víťazný tím bol nielen slastný pocit z cennej trofeje, ale aj sada kuchynských hrncov od sponzora. Biela technika : Malé elektro.


Halogénový varný hrniec Orava HH 120. Predám teplovzdušný hrniec ROMIX OT 4 veľmi málo používaný, pôvodná cena 60. Slovensky, Popis, Pridal.


Na tvojom mieste by som si kupil litrovy tlakovy hrniec , da sa zohnat okolo €, nejaku tu medenu trubku, . Osobné autá hotové domy na prodej príklady z matematiky pre 2. Oválne doštička využijete pod malé hrnce Lava Metal s. Doštička sa magneticky prichytí zospodu hrnca alebo kastróliku a. Podajte si inzerát na najobsiahlejší inzertný portál avizo. Portál je prehladne členený na sekcie Autobazár, Reality, Zamestnanie a . V našom eshope nájdete klasické príbory značky Berndorf, strieborné príbory, nože, keramické nože, hrnce , panvice, konvice, tácky a iné vybavenie kuchýň a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky