utorok 5. apríla 2016

Uchytenie police

Policová podperka K-LINE, kolík d. YA,MJ = 1ks, Moderná policová podperka do nábytku na LDTD police. V tejto kategórii nájdete všetko pre uchytenie políc na stenu alebo do korpusu. Elegantný držiak na sklenenú alebo lamino policu. Podperka sklenenej police.


Dodávame odľahčené Ikea police s neviditeľným uchytením.

Samonosné poličky sa nasúva na vopred pripevnený neviditeľný držiak políc, ktorý je súčasťou . A když se tak dívali na holou stěnu, přimělo je to vyprojektovat si systém polic. Nepředpokládám extrémní zatížení, žádné police plné knih, jen . Konzoly - pre veľké police uchytené z jednej strany (napr.: konzola je pripevnená na stenu a na nej je uchytená polica ), pre sklenené aj pre drevené police, . Hák hojdačkový L-Mzinkový. Hák metrický s dvojitým zahnutím na konci. Používa sa na uchytenie húpačiek.


Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.

Vaše hodnotenie: SKLADOM. Uchytenie na drevenú policu , . Kovové podperky sú vhodne na uchytenie ľahkej sklenenej poličky o stenu. Sú vyrobené z tvrdého kovu, ktorý je následne povrchovo upravený. Kovový regálový systém má veľmi vysokú nosnosť, na jednu policu až 1kg.


Bezskrutkové kovové regály 200x60x50cm T profil, police, 250kg na policu. V ponuke aj sklenené police rôznych tvarov. Profily pre uchytenie zrkadiel . Regály a police nákup a rezervácia v OBI.


Polica EUROBOX s 2-bodovým uchytením na prednej strane je určená na uloženie zariadenia do rozvádzača. Perforované dno police zaisťuje ľahký . Moderný dizajn poličiek však nemusí patriť iba samonosnému spôsobu uchytenia. Aj závesné police sa hodia do moderných domácností.


Jsou určeny k uložení zařízení do rozvaděče, používají se tedy především tam, kde tato zařízení nelze uchytit do rámu. Powerstrips je viacúčelová polica pre všetky kuchynské a. Kancelárske regále a police online od Merkury Market. Predávame kancelárske regále a kancelárske police.

Nový dizajn kancelárskych poličiek alebo regalov . Pri objednávke uvádzajte do poznámky požadované .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky