streda 20. apríla 2016

Skriňa vera

VERA je rozdelená do priestoru, v ktorom sú umiestnené regály a časť pre šatníkovú tyč, čo umožňuje ľahký prístup k oblečeniu. Osvetlenie nie je v cene! Zobrazujeme všetky produkty z kategórie Skrine , ak hľadáte konkrétnu vlastnosť,. Moderná 3-dverová kombinovaná skriňa so zrkadlom a posuvnými dverami. Typ skrine , Šatníkové skrine.


Skriňa sa vyrába z fóliovanej DTD v troch.

Moderná, priestranná, šatníková skriňa 4-dverový variant so zrkadlovou aplikáciou. Zrkadlo opticky zväčší priestor spálne. Praktické vnútorné vybavenie . Hľadáte dokonalý kus nábytku do predsiene?


Ponúkame vám policovú skriňu VERA vo farebnom prevedení buk. Dokonalá skriňa pre váš dokonalý domov. Farebné prevedenie skrine . Sektorový spálňový program , Moderný dizajn v trendy farebnej kombinácii , Priestorná skriňa so zrkadlovými dverami , Posteľ bez matraca a roštov , Vrátane 2 .

Kombinovaná priestranná skriňa s množstvom odkladacieho priestoru zo spálňovej zostavy VERA. Vera vo farbe Dub Sonoma. Táto šatníková skriňa so štyrmi policami bude praktickým pomocníkom vo vašej predsieni. Sektorová spálňová zostava VERA je kombinácia moderného dizajnu a trendov vo výrobe.


Možnosť výberu z extrémne priestranného šatníka, komody a lôžok v. Rozmery (ŠxHxV ): 55x25x1cm. Ceny produktov v e-shope sú konečné . Oceníte nielen jej veľký úložný priestor, ale tiež dve zvislé zrkadlá umiestnená uprostred skrine. Postel už máte, ale kde spí vaše šaty? Priestranná 4-dverová skriňa so zrkadlom. Vnútro skrine tvorí jedna časť policová , druhá časť obsahuje jednu policu a tyč na vešanie.


Poskytuje dostatok úložného priestoru pre Vaše odevy. Pod poličkou v hornej časti je umiestnená . Farby: možnosť výberu farieb tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky