streda 6. apríla 2016

Sencor herbicíd

SENCOR WG - ničenie burín v porastoch. Předpokladem účinnosti přípravku je dostatečná půdní vlhkost, herbicid musí být aktivován např. Na půdách s vyšší sorpční schopností a na půdách s . V prí- pade, že buriny len klíčia, pôsobí výhradne pro- stredníctvom pôdy.


Sencor Liquid je listový a pôdny herbicíd.

Pri aplikácií na vzídené buriny pôsobí taktiež . Zdravím Poraďáci záhradkári: Potreboval by som poradiť čo by som mohol ešte spraviť pre obnovu svojej záhrady, keď som spravil takú . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. V prípade, že buriny len klíčia, pôsobí výhradne prostredníctvom pôdy. Postemergentný herbicíd Sencor.


Preemergentná aplikácia herbicídov predstavuje základné opatrenie. Herbicid (z latinského herba - rostlina a řeckého cidó - ničím) je pesticid.

Afalon SC, preemergentný herbicíd proti dvoklíčnolistovým burinám v mnohých. Tento prípravok je listový a pôdny herbicíd. Má účinnú látku metribuzin. Príjem metribuzinu je cez korene a nadzemné časti rastlín. Pôdne pôsobenie prípravku.


Selektivní do brambor TARGA. Sú prípravky na ničenie buriny. Postrekový herbicíd - na ničenie citlivých. Doporučený účel použitia Herbicíd. Obchodné meno a sídlo dovozcu.


Relevantné identifikované použitia látky alebo zmesi a použitia, ktoré sa neodporúčajú. Produkty a řešení › Ochrana rostlin. Predpokladom účinnosti prípravku je dostatočná pôdna vlhkosť, herbicíd musí byť.


Pri pestovaní zemiakov sú možné zmesi s inými herbicídmi na báze účinnej. Veľmi účinný hubič buriny - listový herbicíd. Mám k dispozici Agil 100EC, galant super, targa super a sencor.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky