pondelok 11. apríla 2016

Digestor recirkulačný

Komínový digestor Akpo WK-Nero v krásnom bielom prevedení s bodovým osvetlením. Odsávač má odťahov a zvláda aj recirkulačné zapojenia. Vsetci mi vravia ze som blazon ze davam do novostavby recirkulacny digestor.


Vraj mam dat s odtahom von a na zimu zalozit dieru . W LED osvetlenie, šírka 60cm.

Kompaktný digestor Mora vhodný najmä do panelákových bytov. Recirkulačný digestor pretiahne pary a vzduch nasýtený zápachmi filtrom a vyčistený vzduch . Spomínaný recirkulačný digestor má vyššiu hlučnosť ako odťahový. Vo všeobecnosti je však tolerancia hluku do dB. Niektoré modely poskytujú možnosť . Vyberte si z našej ponuky podskrinkových a vstavaných digestorov.


Zbavte sa rýchlo a pohodlne pachu, ktorý vzniká pri varení. U tohto digestora je možné využiť aj recirkulácie v .

Podskrinkový digestor , Počet úrovní výkonu Energetická trieda D. Výsuvný digestor , Montážna šírka : 6mm, Výkon motora : x 1W, Sací. Hľadáte ten správny digestor pre vás? Ako vybrať digestor (odsávač pár)?


Filtre sa vzťahujú len na recirkulačný druh odsávača. Odťahový alebo recirkulačný digestor ? Nasajú vzduch, prečistia ho cez filter a vrátia ho späť do kuchyne. V tom prípade je potrebné doplniť digestor o aktívny uhlíkový filter, ktorý . Ak nemáte možnosť takéhoto napojenia, môžete použiť digestor recirkulačný ,. Ak nie, potrebujete recirkulačný odsávač.


Nie všetky modely sú prispôsobené na oba typy použitia, preto si vopred overte, či je vybraný model . Ak túto možnosť nemáte, musíte zvoliť digestor s recirkuláciou - tá vzduch nasaje, prečistí cez špeciálny uhlíkový filter a potom vypustí zase späť do miestnosti. Odsávače bez odťahu von, s filtrovaním vzduchu ( recirkuláciou ) odsávajú použitý vzduch s kuchynskými parami a pachmi, vzduch. Digestor na recirkuláciu.


Stále viac je populárny digestor , ktorý slúži na recirkuláciu vzduchu. Ten funguje na princípe nasatia vzduchu z prostredia kuchyne cez .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky