streda 16. decembra 2015

Zhrabovac

Zhrabovač sena veľmi pekny. Doviezol som si ho pre seba z Rakuska. Predám pásovú hrabačku poľskej výroby, záber m. Je to stroj 2v- obracačka aj zhrabovač.


Nedávno menené remene, treba vymeniť pár prstov a púzdier.

Pravops slova „ zhrabovač sena“ v slovenských pravopisných slovníkoch. Predám hrabacku sena slamy za traktor ako Zetor alebo malotraktor od 15koni. Slniečko 4-kolesovej, pavúk prevracac karuzelovy zhrabovac m. S týmto zhrabávačom dokonale vyčistíte trávnik už pri prvom prejdení. Vyhrabovanie starej trávy a machu zabezpečuje špeciálnych ohnutých prútov. Poľsky obracač- zhrabovač.


Aké máte skusenosti s týmito strojmi? Z vlastnej skusenosti viem že su to dobre .

Preklad „ zhrabovač sena“ zo slovenčiny do francúzštiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Bezplatná inzercia, zhrabovac sena predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Odolný a spoľahlivý zhrabovač trávy sa používa s bránami na štrk pre vyrovnávanie štrkových ciest a odpratávanie buriny. Elektrické zdvíhanie a spúšťanie . Obracač a zhrabovač sena alebo slamy.


Môže sa pripojiť ku všetkým modelom dvojkolesových traktorov s vyšším. Novinkou TALEXu na trhu je vysoko efektívna obaracačka - zhrabovačka Bocian. Stroj je ideálny pre farmy špecializované na chov zvierat.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. TEST - stredový zhrabovač Pöttinger Top 8C s-line - Novinky - Spravodajstvo - PÖTTINGER Poľnohospodárske stroje Slovenská republika. Lúky a pasienky sú tradične ťažiskovým sortimentom firmy PRILLINGER.


Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky