pondelok 21. decembra 2015

Profesionalna pracka

Profesionálne práčky WHIRLPOOL a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Vám poradí ako vyberať Práčky. Máte vybrané filtry: kg a viac. Priemyselná profesionálna práčka kg.


Elektrický ohrev, odpružená, kapacita 5kg, objem bubna l, priemer bubna 4mm, otáčky prania ot.

Objem bubna je 100L Max. Odpružené, voľne stojace, profesionálne práčky s kapacitou kg. Bariérové práčky na – 1kg.


Ideálna je na každodenné používanie v . Funkcia Soft Move ponúka prispôsobený pohyb bubna na mieru vášmu . CCS - Cargo, Bratislava: - profesionálna práčka Fagor PW- 10A . Pridať do zoznamu prianí. Výrobca: Primus Model: P 6.

Práčka profesionálna nízkokapacitná SPSPako aj . Inzeráty profesionalna pracka. Bezplatná inzercia, profesionalna pracka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Nabízíme profesionální průmyslové pračky značky Primus.


Koristi se za sport i lov na sitnu . Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy). Prodaja praćki u malim oglasima sa slikama, opisom i cijenom. Velik izbor rabljenih i novih praćki na oglasniku Njuskalo. Praćke u ponudi u Hrvatskoj i regiji.


PROFESIONÁLNA AUTOMATICKÁ PRÁČKA KG ML65-PU. Práčka s predným plnením, s najkratším programom min. Záznam z prieskumu trhu - profesionálna práčka.


Zaznam z prieskumu trhu_profesionalna pracka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky