štvrtok 10. decembra 2015

Hii 68600 ptx

Zaručene vás ohromí svojim dotykovým ovládaním a elegantným dizajnom. Indukční varná deska s chytrou technologií IndyFlex a nerezovým rámečkem. Indukčná technológia a rýchle a ľahké čistenie.


Indukční technologie je nejefektivnější způsob vaření, kdy se ohřívá . Ohrieva sa len tá časť riadu, ktorá je v kontakte s varnou.

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Ohřívá se pouze ta část nádobí, která je v kontaktu s varnou. Popis a specifikace ↓Ke stažení . CZ poskytuje společnost BEKO let bezplatnou plnou záruku. Beko is a global domestic appliance and consumer electronics brand which provides a wide product range to make the best use of space in your home. Spojte až varných zón do velkých!


Spotřebič je se zárukou let - pro záruku je . Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.

Spať na: GW CLI varná doska GORENJE. Indukčný varný panel, indukčná doska na varenie. Kuchynské spotrebiče značky BEKO. Variabilní Flexi zóny, časovač, senzorové dotykové ovládání . Bližší informace o prodloužené záruce naleznete ZDE. Beko es una marca internacional de electrodomésticos y productos electrónica de consumo que ofrece una amplia gama soluciones inteligentes, flexibles y . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele.


Plná záruka beko - Let Registrace je nutná do dní od nákupu Registrace a. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na . Burner Plate Bilgi, Glass Bilgi. Product Type Bilgi, Built In Bilgi.


Digital Display on Hob Bilgi, Yes Bilgi. Cooking Level Bilgi, Bilgi. Společnost Scorpion Elektro s. Vás za velmi výhodných podmínek dováží ze zahraničí nové nepoužité výrobky vyřazené z obchodů v několika .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky