utorok 1. decembra 2015

Prenosna pipa

Přenosné jednokohoutové výčepní zařízení Sinop Mbez kompresoru Pro ten pravý požitek z točeného piva už nemusíte chodit do hospody. Country pípa s autoventilčekom na pivo, najjednoduchšie spôsob čapovanie piva. ANTVZ00ow:38pt:cdn. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Pivné pípy Klarstein Sinop a ďalšie.

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Chladiče piva a výčapné zariadenia. Samostojace čapovacie zariadenia ( pípy ), s kompresorovým chladením.


Podstolové výčapné zariadenie PODSTOLOVÉ . Predám prenosné výčapné zariadenie nemeckej výroby so suchým. Pivní pípy Klarstein Sinop a další. Výčapné zariadenie na PRENÁJOM.


Požičaj si pipu na pivo s chladením a sud kvalitného remeselného piva.

Prenosné výčapné zariadenie bude mať zaručene. Párty pípa je neboli cestovní výčepní zařízení. Prenosnú výčapnú techniku zapožičiavame kompletnú, vrátane redukčných ventilov,. Prodej, bistro, Libkov, okres Domažlice. Uvedená párty pípa slúži na jednoduché ručné čapovanie nápojov z tzv.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Univerzálne výčapné zariadenie s integrovaným chladením piva pre domáci pôžitok z piva. Vhodné na čapovanie zo všetkých . O HyperOdvozu Jak to funguje Komentáře Přidat HyperOdvoz do oblíbených Kontaktujte nás Kategorie Móda a doplňky Dům a zahrada . Nabízíme ruční pípy na pivo bez pumpičky.


Vybavte se na camping, na chatu i zahradu. Ruční pípa na pivo se vám bude všude hodit! V nabídce našeho obchodu naleznete vše, co potřebujete k čepování nápojů.


Chlazení na pivo nebo naše pípa s chlazením bude vaším neodmyslitelným . Přenosné výčepy jsou ideální pro domácí i profesionální použití. Doporučujeme vám pořízení přenosného výčepu s vestavěným kompresorem, díky kterému .

Výčepní zařízení PYGMY je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání kvalitně vychlazeného piva v domácím . Zapůjčení pípy s pumpičkou. Vám ideálně poslouží přenosná pípa. Domácí pípa neboli nápojový automat pro děti. Předmětem bakalářské práce je design pivní pípy , konkrétně přenosný výčep s chlazením a vzduchovým kompresorem, jež musí splňovat konstrukční, . Pořádáte různé akce pro rodinu a přátele?


Pak by vám přenosná pípa rozhodně neměla chybět.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky