streda 23. decembra 2015

Novy subaru forester

Subaru uviedlo nový Forester stojaci na novej globálnej platforme. Subaru predstavilo v New Yorku piatu generáciu Foresteru. Nový Forester ostal verný svojim robustným líniám.


Vždyť vypadá pořád stejně! V New Yorku na autosalonu se představila nová generace modelu Subaru Forester. Bohužel jsme se nedočkali vzhledu blížícího se .

Zatímco po designové stránce se žádná revoluce . Kompaktné SUV má dlhší rázvor a viac priestoru v zadnej časti kabíny. Subaru odhalilo novú generáciu dôležitého modelu Forester. Za tie roky sa zo zdvihnutého kombi stalo plnohodnotné SUV. Japonská automobilka Subaru představila na autosalonu v New Yorku již pátou generaci velice oblíbeného SUV Forester , které nabídne . Vyberte si z ponuky áut Subaru Forester. Nájdite si vysnívané auto.


K dispozícii sú štyri nové funkcie, o ktorých potrebujete vedieť.

Prvé recenzie po odhalení . Podľa posledných informácií sa zdá, že dieselový motor sa už v novej generácii . Podľa Subaru je až jeho častí nových. Maximálny výkon dosahuje úroveň 1kW. Pre Forester je nová aj CVT prevodovka s možnosťou . Značka Subaru má imidž automobilky vyrábajúcej drsné a spoľahlivé autá. Model Forester patrí k najoblúbenejším typom Japoncov na . Kazdopadne novy forester sa mi paci OVELA viac ako nova impreza. Použití nové univerzální podvozkové platformy zvýší prostor pro posádku i zavazadla a zaručí ještě větší pevnost a lepší jízdní vlastnosti.


Výbava - vyhřívaný volant, kožený inter, navigace, CVT převodovka,. Jedná se o čtvrtou generaci oblíbeného rodinného SUV a přichází s mnoha novinkami, ale . Zľavy na nové a predvádzacie autá. Jistá jízda v terénu i ve městě.


K vidění v autosalonu Emil Frey. Subaru Forester na predaj - Aktuálne ponúkame viac ako 1inzerátov Subaru Forester od autobazárov aj.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky