streda 2. decembra 2015

Odsávač pár beko

Odsávače pár značky Beko. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Máte vybrané filtry: Beko.


Beko sú pračky, umývačky, chladničky, rúry a ostatné domáce spotrebiče s chytrými technológiami a zárukou rokov. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Svojím jednoduchým dizajnom je . Kuchyňské digestoře, odsavače par Beko pořiďte za akční ceny. Nástěnný odsavač par v provedení z bílého skla se čtyřmi rychlostmi a. Komínový odsavač par s možností recirkulace. Podvěsný černý odsavač par s nerezovou lištou a mechanickým ovládáním.


Booster, odtah 12cm nebo recirkulace, halogenové . Práve odsávanie pár zo zle odvetrávaných kuchýň je. Navyše tento filter pohlcuje i .

Svým jednoduchým designem je předurčen do . Pri varení, pečení alebo grilovaní vzniká prebytok pár ktoré zhoršujú vašu prácu v kuchyni a zapĺňajú celý priestor. Ovláda sa mechanicky posuvnými gombíkmi. U tohto digestora je možné využiť aj recirkulácie v . Digestoř je nedílnou součástí kuchyně. Vyberte si z široké nabídky.


Navíc vám poradíme, který odsavač par potřebujete a vysvětlíme vám. Popis produktu : Farba: nerezová predná lišta. Funkcia Možnosť recirkulácie. Výbava Osvetlenie kovové tukové filtre.


X W - posuvný ovládač . Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Elegantný komínový odsávač pár v nerezovom prevedení s tromi rýchlosťami a funkciou booster, vďaka čomu . Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Odsavač par , podvěsný, šířka cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky