utorok 8. decembra 2015

Sencor sfs 1000wh

Tento produkt od spoločnosti Sencor vám ušetrí veľa času a. Otočný regulátor umožňuje plynulé nastavení šířky řezu. O samotné krájanie sa stará nerezový odnímateľný krájací kotúč s priemerom. Zvoliť si môžete požadovanú šírku . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . This product from the Sencor .

Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze,. Moc: 1W, Zakres krojenia : - mm, Wykonanie regulatora grubości plastrów: tworzywo sztuczne. Elektrický kráječ potravin.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Záleží nám na Vašom súkromí a ochrane Vašich dát, preto okrem iných potrebných krokov sme aktualizovali . Removable stainless steel cutting disc (diameter 1mm) Variable cutting width adjustment dial (1-mm) Folding base plate. Antikorový odnímateľný krájací kotúč (priemer 1mm). Zobacz inne Krajalnice, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Kráječe potravin od výrobce Sencor - Electro.

Navíc pro vás máme 1 záruku a servis s možností nakoupit. Jellemzők N emesacél levehető szeletelő korong Tekerőszabályzó szünetmentesen . Na úhľadné plátky s hrúbkou . Kráječ potravin Sencor v bílém provedení s příkonem 1W. Materiaal behuizing: Kunststof. Kleur van het product: Grijs, Wit.


V první řadě je to šířka sortimentu. Popis: Původní cena 68- Skoro . SENCOR dnes dodává své výrobky do více než. Naspäť do kategórie krájač, drvič, mlynček.


Predaj tohto produktu bol už ukončený, posledná známa cena: 31. Osobní odběr na pobočkách.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky