štvrtok 10. decembra 2015

Virtualna nevera

Je virtuálna nevera skutočná nevera? Je to vážne, keď mi je partner neverný na internete? Partner na úrovni sa pýtal psychologičky.


Virtuálna nevera býva nebezpečnejšia ako skutočná. Prečo máme čoraz menšiu chuť na skutočný vzťah a telesný sex?

Poviete si – čo je na virtuálnej afére také zlé… Aj virtuálna nevera bolí . O nevere sme už toho popísali neúrekom. Už máte snáď jasno v tom, či neverníkovi odpustiť alebo zavrieť za vaším vzťahom dvere, pokúsili ste . Vzťah môže ohroziť rovnako ako tá reálna. Tu je päť dôvodov, s ktorými ste nerátali! Možno nie práve tá fyzická, ale tej virtuálnej je čoraz viac. Nevera je široký pojem, no každý jej druh je nepríjemný a bolí.


Každý z nás sa s neverou musí skôr či neskôr vyrovnať, aj keď je to ťažké.

Pred dvomi rokmi som prisla na to, ze moj manzel si dal inzerat, ze je v manzelstve nestastny a nenaplna ho . Ide konkrétne o neveru, keď partner síce neprichádza do priameho kontaktu s inou osobou, jeho zajačie úmysly sú . Chýbajúci osobný kontakt navyše zmenšuje priestor pre . Je pre vás virtuálna nevera rovnako zlá ako fyzická? Takže: Cítim tvoje prsty, ako sa dotýkajú mojej šije. Mám husiu kožu, začala Mária a pokračovala.


Postupne odhalila fantázie, o ktorých jej . V prípade nevery ide o nedostatok odvahy riešiť problémy vo svojom vzťahu. Avšak tento ľad je veľmi tenký. No mnohí muži si to neuvedomujú. Az nato ze moj sa obhajuje tym,ze kedze to je virtualne tak to nevera nieje a ze vlastne o nic nejde. PARTNERA a nie partnerku - ale nemyl sa, virtualna nevera to bude az ked ho najde.


Dokonca sú pre pár vášnivých . Pohnútkou k rozvodu 28-ročnej Amy . Ako sa (ne)nechať dokonale oklamať virtuálnou kamarátkou, s ktorou riskujete svoj vzťah?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky