utorok 22. decembra 2015

Dekoracne zaclony

Okrem záclon v našej ponuke nájdete aj nespočetné množstvo dekoračných doplnkov. Dekoračné doplnky k záclonám. Hotové záclony , záclony v metráži a voály rôznych druhov i farieb pre Váš domov.


V oddelení nájdete tiež dekoračné látky a resiace pásky v bohatom výbere. Hotové dekoračné závesy, zatemňovacie závesy a záclony sa stanú veľmi krásnu elegantnú súčasťou Vášho bytu.

GARDENIA dekoračné záclony. Porovnajte firiem v lokalite Banská Bystrica: SOMI ZÁCLONY PLUS s. DAVEX, Oľga Šalamonová - OLITEX, SAFE TRADING, spol. XL Biela priehľadná záclona 140 . Pre zdobenie pomocou garniže a dekoratívnych krúžkov. Transparentný, lemovaný materiál zo 1 polyesteru.


Textilné dekorácie oživujú a zútulňujú miestnosť, dodávajú jej originalitu, pretože vhodnou . Moderné záclony a závesy z kvalitného materiálu za super cenu kúpite online v eshope Mobelix.

Skrášlite svoj domov záclonami podľa vášho vkusu. Máme pre vás nariasené žakárové záclony i moderné závesy so strapcami. Túžite po súkromí alebo chcete doma navodiť intímnu atmosféru? V našej ponuke sa nachádza široký sortiment záclon , tkanín a tovar pre okenné dekorácie.


Vďaka širokej škále prevedení s najnovšími trendami s . Druhá strana je zobrazená v galérii. Neprehliadnite našu širokú. Závesy a záclony sú skvelým doplnkom do každej domácnosti. Elegantné dekoračné záclony z kolekcie PRÉMIUM. Predaj bytového textilu, záclony závesy,závesné systémy, dekoračné látky, darčeky, zákazkové šitie záclon a závesov na mieru.


Kvetinová ozdoba a spona na záclony Rozhrňte závesy! Tieto dve spony na záclony , každá s dvomi pivonkovými kvetmi, obopnú záclonu a udržia ju na mieste a . Záclony si v kika môžete vyberať zo stoviek modelov. Magnetka látková je určená najmä pre záclony jednak kvôli svojmu vzhľadu ale aj použitým materialom . Ponuka závesov, záclon , úchytov a garnižových setov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky