utorok 8. decembra 2015

Sklenene police do kupelne

Jednoduché a elegantné riešenie do vašej kúleľne sú sklenené police. Každý priestor potrebuje mať odkladacie miesta a ani kúpeľne alebo toalety nie sú výnimkou. Jika Kúpelňové doplnky 3. Biela teleskopická nástenná polička do kúpeľne Wenko Easy. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky a ďalší praktickí pomocníci do kúpeľne.


Poliča so zábradlím chróm.

Ponúkame vám možnosť atypickej výroby sklenených poličiek. Sklenená polica na mieru. Nábytkové poličky, sklenené poličky. Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Möbelix.


Lemon - praktické využitie v kúpeľni alebo na toalete na odkladanie . Kúpeľňová polica s madlom na uteráky značky Bathhome. Nástenná polica FORTE na dvoch úrovniach bez vŕtania.

Drôtená polica na stenu CHROM LINE chróm. Na Biane vám k tomu poslúžia kúpeľňové police a poličky. Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Veľa suvenírov z dovolenky a málo miesta? Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky. Dom › Bývanie a životný štýl › Kúpeľňa V pamäti Podobné 7. Opustite konvenčné tvary a stavte na osobitý štýl!


Sklo rosenie matné cm. Aj zariadenie kúpeľne o vás mnohé vypovie. Hodia sa do obývačky, kuchyne, kúpeľne , detskej izby, spálne,.


Preto sú sklenené police ideálnym riešením do kúpeľní , pričom masív je . Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky