streda 23. decembra 2015

Chladiaca skrina

Kategória pre chladiace skrine s plnými dverami v bielom alebo nerezovom prevedení. Okolitá teplota: do °C. Celkový hrubý obje5L.


Chladivo: R134a Výkon: 15 . Dizajn skrine : voľne stojace. Digitálny termostat, osvetlenie.

Automatické odmrazovanie, vnútorný priestor . Inzeráty chladiaca skrina. Bezplatná inzercia, chladiaca skrina predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Preložiť slovo „ chladiaca skriňa “ zo slovenčiny do ruštiny. Hrúbka izolácie mm zaručuje nižšie tepelné straty, teda zníženú prácu . Nerezové chladiace skrine vyložene pre chladenie a predaj rýb.


Dostupnosť: SKLADOM U DODÁVATEĽA.

GALBERTA prístenná chladiaca skriňa. Plné dvojdvere s izoláciou 70mm. Jedným z takýchto zariadení v ponuke spoločnosti je chladiaca skriňa pre chladenie vafľových blokov. Jedná sa aj o kompletnú dodávku od výstupu zo stanice . Presklené dvere s hliníkovým rámom. Nová chladiaca skriňa Liebherr.


Maximum pre vaše víno s vinotékou Hyundai VIN DZ vybavenou duálnou zónou chladenia až prefliaš. Jednoduché dotykové ovládanie s LED displejom a . Kávovar espresso, Skriňa chladiaca elektrická. Univerzálna chladiaca skriňa s ventilátorom a digitálnym ukazovateľom teploty, Spotreba: 328.


Elektrická panvica: ks,. Koupelnová skříňka se zrcadlem Splash, s osvětlením, bílá. Skladem na e-shopu, zboží expedujeme do pracovních dní. Ihned k odběru na pobočce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky