streda 2. decembra 2015

Americký chopper

Pořad se věnuje zejména Paulovi . Orange County Choppers (OCC) je americká motocyklová firma, ktorá sa špecializuje na výrobu chopperov. Paul Teutul a jeho synové vyrábějí ty nejvíc cool motorky na míru. Vyžaduje to nejen dobrý nápad a zručnost, ale . Továrna na motorkářské sny.


The content on this page is primarily focused to our US network.

My father did me a big favor: He fired me. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Sledujte živé televizní vysílání, filmy a seriály. Vám neuteče s TV Archivem. S Horizon Go to všechno můžete sledovat.


Watch Full Episodes, Get Behind the Scenes, Meet the Cast, and much more. Umělecká díla ve světě motorek. Americký Chopper série 1.

Poznejte výrobu exkluzivních motorek na zakázku. Seriál nás zavede do zákulisí firmy . Return to Rock Tavern New York for thirteen more outrageous episodes of AMERICAN CHOPPER the top-rated pop culture phenomenon that follows the . Having already filed for Chapter bankruptcy, the former reality TV star . Jason and the OCC team begin to go over design plans for the. Prodáváme nejen filmy, ale také TV seriály. Killjoys: Vesmírní lovci (8). Poslední chlap na Zemi (10).


Ak ste sledovali aspoň pár epizód z tejto show tak viete, že títo dvaja sa vedia veľmi rýchlo rozčúliť nad hocičím. Své o tom nyní ví i americký herec James Franco. In the en only one chopper will reign supreme as the undisputed king of. Koupit zboží, obchod StarShop. Shop in Thursday's episode.


Junior: Tragedy strikes at Paul Jr.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky