štvrtok 17. decembra 2015

Nizka skrinka

Nízka doplnková skrinka do kúpeľne. V hornej časti je zásuvka, dole sú dvierka. Lakované čelá i boky skrinky (biely lesk).


Súčasťou dodávky sú výškovo . Táto skrinka poskytuje veľa úložného priestoru.

V početných otvorených priehradkách sa nájde miesto napríklad na knihy, fotky, úložné boxy a dekoratívne . Táto nízka skrinka vyniká dvierkami s dekoratívnym rámom a zreteľnou povrchovou štruktúrou. Hrany hornej dosky, mierne prečnievajúcej na troch stranách, . Koupelnová nízká skříňka WEz lamina v dekoru wenge. Skříňka v designu kolekce Henry má zásuvky. Sestavte si krásnou novou koupelnu společně s . Nízká doplňková skříňka do koupelny.


V horní části je zásuvka, dole jsou dvířka.

Součástí dodávky jsou výškově . Zadná stena s otvorom na káble Doručenie do obchodu Tchibo nie je možné. Predsieňová nízka skrinka z kolekcie Forest - pre moderne a atraktívne zariadenú predsieň. Lesklo biela plocha a štýlové aplikácie s optikou rozpraskaného . Vrátane: polička, dvere.


Druh výrobku nízka skrinka. Dizajnová lavica s úložným priestorom COUNTRY, v bielej farbe, je originálny a zároveň funkčné kúpeľňový doplnok. Veľkosť lavicae je 80x46xcm.


Typ AS NEW 01 Skriňa nízka. Na sklade – môžete mať už 13. Skrinka nízka s policami - zelená.


Séria FRESH ponúka možnosti čo najlepšieho hospodárenia s priestorom a zároveň dodáva miestnosti . Nábytok je vyrobený z lamina, ktoré sa jednoducho udržuje. ALPINE nízká skříňka 220x40xΗ76cm tmavý ořech.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky